Retkeily » Retkiruoka » Patukat »

Leader RECO Sport Recovery Pähkinäsuklaa 60 g


Hinta
1.90
+ toimituskulut
Sis. alv 14%

Määrä
kpl

Heti varastossa


Saatavuus
Heti

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

Pähkinäsuklaan makuinen proteiini-hiilihydraattipatukka
Sisältää 20 g proteiinia
Tehokkaaseen palautumiseen
Erinomainen proteiini/hiilihydraatti-suhde
Sisältää kreatiinimonohydraattia 5 g
Lisätty palautumista edistävää aminohappo L-glutamiinia


RECO Sport Recovery pähkinäsuklaan makuinen proteiini-hiilihydraattipatukka on suunniteltu edistämään liikuntasuorituksen jälkeistä palautumista. Patukassa on erinomainen proteiini-hiilihydraatti-suhde – se sisältää 20 g proteiinia ja 16 g hiilihydraatteja. Tuotteeseen on lisätty myös L-glutamiinia ja kreatiinimonohydraattia, joka auttaa varastoimaan energiaa lihassoluihin.

Leaderin RECO Sport Recovery patukan avulla on helppoa tasapainottaa liikuntasuorituksen jälkeistä energia- ja nestevajetta sekä tarjota elimistölle korjaavia rakennusaineita. Yksittäisistä aterioista harjoittelun jälkeinen palautumisateria on liikkujalle tärkein, vaikka jokapäiväinen aterioiden kokonaisuus ja laatu ratkaisee.

Kestävyysharjoittelu, aerobinen voimantuotanto, hapenottokyky ja kehon koostumus kehittyvät paremmin, kun treenin jälkeen nautitaan sekä proteiinia että hiilihydraattia sisältävä välipala. Myös suorituskyvyn palautuminen nopeutuu ja lihasvaurioiden määrä vähenee, kun hiilihydraatit ja proteiinit nautitaan heti harjoittelun jälkeen.

Ainesosat: Proteiinisekoitus (maitoproteiini, hydrolysoitu maitoproteiini), makeutusaine (invertoitu sokerisiirappi, glukoosisiirappi), tumman suklaan makuinen kuorrute (kovetettu kasvirasva (palmu), fruktoosi, sokeri, kaakao, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini)), kreatiinimonohydraatti, hydrolysoitu kollageeni, kaakao 2 %, suolapähkinä 2% (maapähkinä, maapähkinäöljy, suola), hasselpähkinä 2 %, kasviöljy (palmu), emulgointiaine (soijalesitiini), polydekstroosi, L- glutamiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), aromit, suola. Saattaa sisältää jäämiä gluteenista ja muista pähkinöistä. Makeutettu sokerilla.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki