Ilmainen toimitus yli 100euron tilauksiin!

Ilmainen 100päivän vaihto- ja palautusoikeus


Retkeily »

Retkiruoka, Kuivalihat

Outdoor – Maukasta ja maistuvaa retkiruokaa
Outdoor Gourmet -retkiruokasarja sisältää maistuvia ja energiapitoisia valmisaterioita, jotka on suunniteltu täyttämään vaativammankin retkeilijän tarpeet. Retkiruokasarja sisältää ravintoarvoiltaan tasapainoisia ja runsaskalorisia aterioita, jotka tukevat erityisesti retkeilyn ja vaelluksen kaltaisia liikuntasuorituksia. Yksi ateria sisältää noin 500-700 kcal energiaa, laadukkaita hiilihydraatteja ja runsaasti proteiinia.

Outdoor retkiruoka-ateriat kulkevat helposti mukana. Kevyt ja pieni pakkaus mahtuu pieneenkin tilaan ja suojaa ruokaa myös kosteudelta ja kastumiselta. Erillisiä astioita ei tarvita, sillä ateria valmistuu nopeasti omassa pussissaan.

Annosten valmistaminen on helppoa – lisää pussiin vesi, sekoita ja anna hautua. Annos on valmis nautittavaksi 5-15 minuutissa! Selkeät käyttöohjeet löytyvät pakkauksen takaa, ja valmistusta helpottaa pussien sisäpuolella oleva mitta-asteikko.

Tuotesarja sisältää yhteensä 9 ateriaa, johon kuuluu useita kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja, gluteenittomia ja täysin laktoosittomia aterioita (taulukossa allergeenit aterioittain). Hyvä hätävara myös mökille, veneeseen tai töihin!


Lisäksi

Armytek Zippy monitoimivalo 200lm IP67
     Armytek Zippy monitoimivalo 200lm IP67
12.35 $
Ladattava avaimenperävalo 5v takuulla! Monta väriä.
(3)