Metsästys » Riistakamerat »

UoVision UV595 Full HD 12MP

UoVision UV595 Full HD 12MP

Hinta
179.00
+ toimituskulut
Hinta sis. alv 24%

Määrä
kpl

Vapaana varastossa


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana (1 arvostelu)

Tuotteen kuvaus
Loistava riistakamera mökinvalvontaan ja ruokintapaikalle! Kameralla selvität helposti, ketkä ja mitkä pihapiirissäsi liikuskelevat. Kamerassa on ihmissilmälle näkymätön salama, jolla kamera ottaa tarkat kuvat myös pimeään aikaan mustavalkoisena.

Riistakamera on varustettu Extreme HD tason 1080P Full HD kuvantallennuksella. Kuvatekniikka syrjäyttää laadullaan perinteisen HD kuvatason, ja se onkin markkinoiden ainoa riistakamera, joka on varusteetu Extreme HD tasoisella kuvanlaadulla.

Uovisionin UV595 Full HD tallentava riistakamera on digitaalinen, joka käynnistyy automaattisesti (yöllä ja päivällä) kohteen aiheuttaman lämpöliikkeen johdosta. Kamerassa on passiivinen infrapuna liiketunnistin (PIR). Kamera tallentaa automaattisesti Still-kuvia (enintään 12MP) ja videoleikkeitä (Full HD 1080P). Laadukkaisiin videoihin tallentuvat myös äänet. Kamera on tarkoitettu ympärivuotiseen ulko- ja sisäkäyttöön. Kuvat tallentuvat kamerassa olevaan SD muistikorttiin.

Kamerassa on irrotettava "Spider Web" salaman suojakehikko, joka on tarpeellinen kesällä auringon paisteella. Suojakehikko estää valon taittumista kirkkaalta salaman linssin pinnalta. Lisäksi kehikko suojaa salaman linssiä mahdollisilta oksilta ja muilta irtokappaleilta

Mukana suomenkielinen käyttöohje. Takuu valmistus- ja materiaalivirheille 12 kk. Tuote CE, FCC, PoHS hyväksytty.
Alla video, muista laittaa 1080p laatu.
Paino
0.5 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Takuuaika
12 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki