Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeusHUOM! LOPPUUNMYYNTI ON RUUHKAUTTANUT ASIAKASPALVELUN SEKÄ VARASTON. PAHOITTelemme pitkittyneitä toimitusaikoja.

Merinovillabokserit, miksi jokaisen miehen vaatekaapista pitäisi löytyä ainakin yhdet


Reppureissaaminen, Retkeily, Käyttöopastus, Talviretkeily, Valintaoppaat by Juhana L., 25.1.2024
Meikäläiset on tottuneet käyttämään puuvillaisia boksereita, mutta parempiakin vaihtoehtoja olisi tarjolla veitikan suojaksi.

Puuvillaa on suosittu pitkään materiaalina, yllätys yllätys; edullisen valmistuskustannuksen vuoksi. Puuvilla imee kosteutta tehokkaasti, mutta se myös pitää sen lähellä ihoa ja luovuttaa sitä hitaasti pois. Puuvilla kuivuu huomattavasti hitaammin, kuin esimerkiksi merinovilla. 

HYVIÄ  syITÄ vaihtaa puuvillaiset alkkarit merinovillaan:

  • Hajuttomuus ja hygienia: Merinovilla on tunnettu antibakteerisista ominaisuuksistaan, jotka estävät hajujen muodostumisen. Varsinkin telttareissuilla kaverit kiittää.
  • Mukavuus kaikissa olosuhteissa: Merinovilla on luonnon ihme, joka pitää sinut lämpimänä kylmällä säällä ja viileänä kuumalla säällä. Merinovillaiset bokserit mukautuu kehon lämpötilaan, joten ovat mukavat päällä ympäri vuoden.
  • Merinovillan luonnollinen kyky säilyttää ihon pH-tasapaino tekee siitä ihanteellisen materiaalin herkälle iholle. Boksereiden käyttö auttaa vähentämään ärsytyksiä ja ylläpitämään terveempää ihoa intiimialueilla.
  • Lämmittää myös kosteana! Etenkin liikunnassa erittäin tärkeä ominaisuus.
  • Kevyt ja joustava materiaali: Merinovilla on kevyt ja joustava materiaali, joka antaa liikkuvuuden vapauden. Bokserit on joustavaa kudosta, eikä purista tai hierrä pitkilläkään reissuilla.
  • Vähäinen lämmönsäätely: Puuvilla ei säätele lämpöä yhtä tehokkaasti kuin esimerkiksi merinovilla. Tämä tarkoittaa sitä, että se voi tuntua liian kylmältä kylmällä säällä ja liian kuumalta kuumalla säällä.

Merinovilla soveltuu siis ominaisuuksiensa puolesta huomattavasti paremmin melkeinpä mihin vaan. Hikoillessa, etenkin talvella, merinon kyvystä lämmittää myös kosteana on varmasti hyötyä ulkonaliikkujalle. Ei ole sattumaa, että vaeltajat ja urheilijat ovat ottaneet merinosta valmistetut vaatteet suosioon. Merinovillan antibakteerisista ominaisuuksista on myös iloa, etenkin pidemmillä reissuilla.

Onko merinovilla sitten kuuma lämpiminä päivinä? Kuten yllä todettiin, merino lämmittää kylmällä ja viilentää kuumalla. Samasta syystä esimerkiksi merinovillaiset t-paidat ovat kuuluneet myydyimpien kesätuotteidemme listalle viimevuodet. Kokeile niin huomaat!


PS. Jos merinokalsarit ei mahdu budjettiin, kannattaa tsekata myös Anarin valmistamat viskoosibokserit. Pitkälti merinon ominaisuudet, mutta hinta on kukkarolle ystävällisempi. Näitä kun kokeilee, ei tee enää mieli vetaista puuvillakalsareita jalkaan

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Merinovillapipo - 5 syytä käyttää merinovillapipoa

Tässä artikkelissa esittelemme viisi hyvää syytä, miksi merinovillapipo on erinomainen valinta ulkoiluun. Tutustu artikkeliin ja kurkkaa tuotesuositukset! Voit myös tilata helposti omat merinovillasi meiltä verkkokaupasta - tuotteilla on 100päivän ilmainen vaihto- ja palautusoike...

Kiinnostavimmat riistakamerat 2023

Tähän artikkeliin kokosimme vinkit sekä mielenkiintoisimmat riistakamerat valikoimastamme kaudelta 2023. Lue vinkit ja tilaa kamera helposti verkkokaupastamme.

5 Parasta riippumattoa kaudelle 2023 – Kokemukset ja arviot

Kokosimme vinkit riippumaton valintaan. Etsit sitten riippumattoa vaellukselle, mökille tai road tripille, koitamme tässä artikkelissa vastata mahdollisimman kattavasti kysymyksiisi! Tutkimme ja testasimme riippumattoja, ja valkkasimme sinulle parhaat päältä. Parhaat riippum...
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu