Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

EcoSouLife


”This is not about profits, we are on a mission…”
Sharon Benjamin, EcoSouLifen perustaja

EcoSouLife® on useita ympäristötekopalkintoja voittanut australialainen yritys, jonka suunnittelemia biohajoavia tuotteita myydään maailmanlaajuisesti kotitalous-, ravintola- ja retkeilykäyttöön. EcoSouLifen missio on tuottaa kestävän kehityksen mukaisia kesto- ja kertakäyttöastioita, joita voi käyttää ilman kalvavaa syyllisyyden tunnetta ja jotka ovat todellisia vaihtoehtoja kaatopaikkojamme ja vesistöjämme täyttäville öljypohjaisille hajoamattomille muovi- ja styroksituotteille.

Jotta ekologisesti kestävät tuotteet voisivat yleistyä, tuotteiden täytyy olla hinnoiteltu siten, että ne ovat tavallisen ihmisen saavutettavissa. EcoSouLifen tuotteiden hinnat ovat kilpailukykyisiä, sillä yritystä ei ole perustettu maksimoimaan voittoa vaan yrityksen omistajia ohjaa heidän tavoitteensa puhtaammasta maailmasta.

Tärkeä osa EcoSouLifen ajattelumaailmaa on myös pyrkimys tosiasioiden tunnustamiseen ja pragmaattisuuteen: kaikkia maailman ongelmia ei voi ratkaista kerralla. On esimerkiksi epärealistista ajatella, että kertakäyttöastioiden käyttäminen loppuisi kovinkaan nopeasti: siksi paras ratkaisu on tarjota myös kertakäyttöisille styroksi-, muovi-, sekä muovipinnoitetuille kartonkituotteille ekologisempi vaihtoehto.

Kun ekologisuus elää sielussasi (Soul), hyvin voi myös

elämäsi (Life) - siksi siis EcoSouLife®.

Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu