Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeusHUOM! LOPPUUNMYYNTI ON RUUHKAUTTANUT ASIAKASPALVELUN SEKÄ VARASTON. PAHOITTelemme pitkittyneitä toimitusaikoja.
Attrezzatura‪» Dog's food‪» Koiran kuivaruoka‪»

VitaDog Energy 5kg

VitaDog Energy 5kg


Prezzo
18,90 + costi di consegna
Il prezzo IVA inclusa 14 %


Quantità
pzTempo di consegna approssimativo 4 - 15 giorno/giorni.
Disponibile subito su negozio online0 pz

Disponibilità
Approssimativamente 4 - 15 giorno/giorni dall'ordine. L'affidabilità della stima è buono.

Disponibilità
Avvisatemi quando questo prodotto è disponibile


Descrizione del prodotto

Kätevä 5 kg:n laatikkopakkaus kantokahvalla

- Laadukas täysravinto näyttely-, metsästys- ja työkoirien ravitsemuksellisiin tarpeisiin
- Pääproteiininlähteenä kuivattu poronliha
- Kuivalihapitoisuus: 35 %
- L-karnitiini ja tauriini ylläpitävät lihasten ja sydämen toimintakykyä ja kondroitiini ja glukosamiini edesauttavat nivelten hyvinvointia
- Proteiinia: 28 %
- Rasvaa: 16 %


VitaDog Energyä saa nyt myös kätevässä 5 kilon laatikkopakkauksessa, jossa on näppärä kantokahva. Laatikon voi kierrättää, ja se pitää hyvin ruoan hajun sisällään.

VitaDog Energy -täysravinto on kehitetty vastaamaan näyttely-, metsästys- ja työkoirien ravitsemustarpeita. Vitadog Energyn tarkoin valitut raaka-aineet, vitamiinit ja hivenaineet edistävät kokonaisvaltaisesti koiran terveyttä ja hyvinvointia. Täysravinto proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien yhdistelmä on huolellisesti tasapainotettu, jotta se vastaisi mahdollisimman hyvin koiran päivittäiseen ravinnontarpeeseen.

VitaDog Energy soveltuu erinomaisesti koiralle, joka tarvitsee energiaa rasitukseen ja tukea nopeaan palautumiseen. Ruoan proteiinilähteitä ovat kuivattu poron- ja siipikarjanliha. Lisäksi siinä on koiran sydämelle ja lihaksille tärkeitä L-karnitiinia ja tauriinia sekä nivelten hyvinvointia edistävää kondroitiinia ja glukosamiinia. Ruoan sisältämä lohiöljy pitää puolestaan koiran ihon ja turkin hyvässä kunnossa. Vehnätön VitaDog Energy ei sisällä lainkaan keinotekoisia säilöntä- tai väriaineita, ja se säilötään luontaisilla antioksidanteilla.


Peso
5 kg(Include il peso dell'eventuale imballaggio)


Commenti
Aggiungi commento

Marca


Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu