Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeusHUOM! LOPPUUNMYYNTI ON RUUHKAUTTANUT ASIAKASPALVELUN SEKÄ VARASTON. PAHOITTelemme pitkittyneitä toimitusaikoja.
Attrezzatura‪» Trekking stoves‪» Stufe multicombustibili‪»

Trangia Multifuel X2 Poltin

Trangia Multifuel X2 Poltin

Trangia Multifuel X2 Poltin

Prezzo
179,00 + costi di consegna
Il prezzo IVA inclusa 24 %

Di questo prodotto non è possibile ordinare un numero superiore che disponiamo nel magazzino.
Disponibilità
Approssimativamente 2 - 10 giorno/giorni dall'ordine. L'affidabilità della stima è molto buono.

Disponibilità
Avvisatemi quando questo prodotto è disponibile


Descrizione del prodotto
Multifuel-poltin X2 on nopea ja turvallinen vaihtoehto, joka soveltuu erityisen hyvin ääriolosuhteisiin esim. erittäin mataliin lämpötiloihin. Monipolttoainepoltin sopii kaikkiin 25 ja 27 Trangia-keittimiin. X2 on hieman monimutkaisempi käyttää kuin muut polttimet, koska esilämmitys ja säännöllinen huolto vaaditaan. Tätä poltinta voidaan käyttää myös kaasun kanssa. Sopii kaikkiin propaani / butaanikaasusäiliöihin, joissa on kierteelliset venttiilit, jotka täyttävät standardin EN417, joka on kansainvälinen standardi ja joka pätee maailmanlaajuisesti. Esim. Primus, MSR, Optimus ja Jet boil valmistavat näitä kaasusäiliöitä.

Polttoaine
Ensisijainen polttoaine tulisi olla patruunakaasu tai korkealaatuinen polttoaine, kuten valkokaasu, alkylaattibensiini tai Primus Powerfuel. Näillä polttoaineilla on korkein energiasisältö, ne palavat erittäin siististi ja vaativat vähiten puhdistusta ja huoltoa. Kerosiiniä ja dieselöljyä tulisi käyttää vain ehdottomassa hätätilanteessa, koska ne vaativat paljon puhdistusta jälkikäteen. Tavallista 95-oktaanista bensiiniä ei tule koskaan käyttää. Huomaa, että näiden polttoaineiden laatu vaihtelee ympäri maailmaa.

Teho
Keittää 1 litran vettä 4 minuutissa kaasulla ja 4,5 minuutissa alkyloidulla puhtaalla bensiinillä (vaihtelee säästä ja polttoaineen laadusta riippuen). Palaa tunnin täydellä teholla noin. 200 ml:lla bensiiniä tai 116 g:lla kaasua.

Huolto
Trangialta löytyy myös erikoishuoltosarjan monipolttoainepolttimellemme. Se sisältää tärkeimmät varaosat, jotka voivat kulua tai jotka on vaihdettava. Jos lähdet pitemmälle matkalle, suosittelemme, että otat aina mukaan työkalut ja huoltosarjan keittimellesi. Lue polttimon mukana toimitetut ohjeet. Sieltä löydät myös neuvoja puhdistukseen ja hoitoon. Poltin tulee huoltaa säännöllisesti. Tämä estää osien tahraantumisen ja pitää suuttimen ja polttoaineletkun puhtaana ja auki.

Pakkauksen sisältö
• Poltin
• Pumppu
• Polttoainepullo 0,6 litraa
• Huoltotyökalu
• 2 suihkua (0,32 mm bensiini / 0,28 mm kerosiini / diesel)
• Peite

• Paino 525 g.
• Kulutus: kaasu 116g / h. Alkyloitu bensiini 2dl / h
• Teho: 1600 w / 5800 btu (kaasu), 1500 w / 5200 btu (alkyloitu bensiini).

Peso
0,525 kg(Include il peso dell'eventuale imballaggio)


Garanzia
12 al mese


Paese di origine
Svezia


Commenti
Aggiungi commento

Marca


Blog

Jetboil Flash - retkikeittimien nykyaikaa

Yleensä retkihommissa ei tarvitse kovinkaan pitkälle edetä kun mielessä on jo tauko ja eväät. Onhan retkieväiden suunnittelu jo osa elämystä. Siksipä juuri iso osa retkeilyä ja siihen liittyvää toimintaa on ruoka ja sen valmistus. Ja ruoan voi valmistaa ulkoilmassa monella tap...

Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu