Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
Attrezzatura‪» Sci e attacchi‪» Gliding Snowshoes‪»

Haghus Liukulumikengät pivot-siteillä 145cm

Haghus Liukulumikengät pivot-siteillä 145cm

Haghus Liukulumikengät pivot-siteillä 145cm
Haghus Liukulumikengät pivot-siteillä 145cm
Haghus Liukulumikengät pivot-siteillä 145cm

Prezzo
229,00 + costi di consegna
Il prezzo IVA inclusa 24 %


Quantità
pz


Lunghezza
145cm
Disponibile in magazzino


Lunghezza: 145cm

Vantaasullo scaffale0 pz
Vantaain magazzino4 pz subito
Disponibile subito su negozio online4 pz subito

Disponibilità
Subito

Disponibilità


Recensioni
Valutazione generale ()


Descrizione del prodotto
Erinomainen liukulumikenkä jolla pääset helposti harrastuksen alkuun. Liukulumikenkä toimii erinomaisesti risukkoisessa maastossa, rinteessä, avoimella järvellä jne. Liukulumikengillä on helppo kulkea vaihtelevassakin maastossa koska se on normaalia metsäsuksea lyhyempi, mutta huomattavasti leveämpi. Suksen pitopohja on toteutettu Fish Skin tekniikalla eli kun suksen pohja liukuu eteenpäin, Fish Skin ei hidasta vauhtia, mutta kun käyttäjä pysähtyy ja alkaa peruuttamaan suksen Fish Skin pitopohja ottaa kiinni ja pitää hiihtäjän paikoillaan.

Suksen kärki on perää leveämpi jotta se nousee helposti pinnalle syvässäkin lumessa. Suksen leveys on noin 15cm joka takaa hyvän kantavuuden syvässäkin lumessa.

Side: Suksen retkiside on säädettävä ja sopii 36-45 koon kengille. Siteessä sarana rakenne ja se on nopeasti säädettävä. Sopii valelluskengille, kumisaappaalle yms. Siteen säätö tapahtuu siteen rungossa olevaa metalli sokkaa puristamalla yhteen jolloin lukitus vapautuu. Siirrä side oikeaan kohtaan niin, että siteen etuosassa olevat stopparit ottavat kenkän kärkeen kiinni ja siirrä siteen takaosa kenkän kantaan kiinni. Tämän jälkeen lukitse se paikoilleen. Säädä side valmiiksi jo kotona ja kokeile ennen kuin menet ulos.

Sopivuus: Suksen pituus 145cm, leveys 14.5cm. 1.75kg. Sopivuus: 80-110kg Side 36-45 koon jalkineelle riippuen jalkineen koosta. Testaa ennen kuin lähdet hiihtämään. Joissain kenkä malleissa menee myös 46 koko.

Peso
1,75 kg(Include il peso dell'eventuale imballaggio)


Commenti
Aggiungi commento

Marca


Prodotti che sono stati acquistati spesso insieme:Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu