Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
Attrezzatura‪» Fornelli da campeggio‪» Fornelli a gas- ja Burners‪»

Haghus KAASUPOLTIN G25

Haghus KAASUPOLTIN G25

Haghus KAASUPOLTIN G25

Prezzo
39,90 + costi di consegna
Il prezzo IVA inclusa 24 %


Quantità
pz


Disponibile in magazzino
Vantaasullo scaffale4 pz subito
Disponibile subito su negozio online4 pz subito

Disponibilità
Subito

Disponibilità

Posizione Vantaa: f-011-0000-a-000


Descrizione del prodotto

Muunna perinteinen Sprii retkikeitin kaasukäyttöiseksi! Nestekaasupoltin perinteisen sprii polttimen tilalle.

Retkikeittimen nestekaasupoltin voidaan vaihtaa esim. perinteiseen Trangiaan tai vastaavaan alkoholi/sprii polttimen tilalle. Sopii esim. X25 Haghus keittimeen erinomaisesti. Nestekaasupolttimen etu perinteiseen nähden on tehokkuus ja nopeus: ruoanlaitto ja vedenkeittoajat lyhentyvät huomattavasti. Kaasupolttimeen käyvät useimmat retkikaasupullot joissa on kansainvälinen EN417 kierre (7/16NS LINDAL Venttiili). Kaasunkulutus on noin 160g/tunnissa täydellä teholla. 230 g kaasupullolla voi käyttää keitintä siis noin 1.3 tuntia täydellä teholla. Käytännössä perinteisellä alumiinisella retkikattilalla 1 litran vesimäärän noin 220 sekunnissa (vaihteelee jonkin verran johtuen käytettävästä kaasusta ja säästä). 


Asennus: 

Poista retkikeittimen rungosta vanha spriikeitin. Asenna kaasukeitin tilalle siten, että kaasuletku tulee keittimen alta ulkopuolelle. Jossain keitinmalleissa on reikä sitä varten, josta letkun ja venttiilin saa pujotettua ulos. Tämän jälkeen kierrä kaasupullo kiinni venttiiliin ja kiristä se tiukalle. Avaa kaasu ja sytytä liekki esim. Tulitikuilla. HUOM: Mikäli sinun kettimen rungossa ei ole reikää valmiina venttiilille ja letkulle, tämä ei ole pakollinen, tällöin letkun voi vetää myös reunan ali. Vaihtoehtoisesti voit myös tehdä itse reiän runkoon esim. sopivan kokoista kuppiterää ja porakonetta käyttämällä. 


Tekniset tiedot:
  • Materiaalit: Alumiini, teräs, messinki
  • Sisältö: Kaasuketin, letku, venttiili ja kantopussi
  • Kierre: Kansainvälinen standardi EN517 (7/16 NS LINDAL VALVE ) 
  • Pakkaus: Pahvilaatikko, Mukana kuljetuspussi

Commenti
Aggiungi commento

Marca


Blog

Jetboil Flash - retkikeittimien nykyaikaa

Yleensä retkihommissa ei tarvitse kovinkaan pitkälle edetä kun mielessä on jo tauko ja eväät. Onhan retkieväiden suunnittelu jo osa elämystä. Siksipä juuri iso osa retkeilyä ja siihen liittyvää toimintaa on ruoka ja sen valmistus. Ja ruoan voi valmistaa ulkoilmassa monella tap...

Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu