Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
Attrezzatura‪» Pentole da cottura lenta‪» FoodMaster Pro haudutuspata 3,5L‪»

Recensioni

Solo i clienti che hanno acquistato il prodotto possono fare la recensione. I prodotti possono essere rivisti 10 giorni dopo la consegna.
Anonimo acquirente confermato, 25.2.2024
Valutazione generale
Hyvä laite. Käyttöohjeen puuttuminen harmitti.
Anonimo acquirente confermato, 3.1.2024
Valutazione generale
Tuote vaikuttaa hyvältä. Valmistin sillä hernekeiton. Miinusta vain se ettei pataa voi laittaa jääkaappiin eikä mikroon.
Soili T. acquirente confermato, 1.1.2024
Valutazione generale
Olen tehnyt nyt tällä uunijuureksia ja hernekeittoa. Voin suositella lämpimästi. Uunijuureksissa oli ällistyttävän paljon makua, ja hernekeiton herneet hautuivat hyvin kuudessa tunnissa alimmalla kypsytysasteella. Keraaminen pata on helppo pestä astianpesukoneessa.
Juha T. acquirente confermato, 29.11.2023
Valutazione generale
Tämä on kolmas vastaavan kokoinen ja mallinen haudutuspata meidän perheeseemme. Tässä tuotteessa on ajastin joka mahdollistaa ajoitusajan määrittämisen sekä toiminta-ajan pituuden määrittämisen. Pata on päivittäisessä käytössä aamupuuron valmistuksessa. Pataan ladataan illalla vesi, suola, desi mustikoita ja isot kaurahiutaleet. Ajastin suorittaa varhain aamuyöllä haudutuksen ja puuro on valmista. Muissa padoissa ei ole omaa ajastinta ja aloituksen hoitaa normaali pistorasiaan asennettu ajastinkello. Ensimmäisen pyöreän Cordon Bleu haudutuspadan, joka on vielä käyttökunnossa, hankimme Ähtärin elämessuilta, vuonna 1991. Toisen samanlaisen Kauhajoen ruokamessuilta 2002 jolla tehdään ainoastaan juhlapäivien ruoat kuten lammaspaistit. 5-vuotta sitten Citymarketin poistomyynnistä tuli ostettua 6,5 litran Electroluxin haudutuspata johon sopii yhtaikaa kaksi kokonaista broileria, ankka sekä 3,5 kg kokoinen kalkkuna. Haudutuspata on pitkäikäinen hankinta joka mahdollistaa kaikenlaisen ruoan valmistuksen. Energian kukutus on olematonta - kahden hengen aamupuuron valmistukseen kuluu energiaa 0,2 kwh.
Anonimo acquirente confermato, 13.4.2021
Valutazione generale
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu