Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
Klær‪» Kvinnene sine klær‪» Kvinnene sine jakkene‪» Kvinnene sine dynjakkene‪»

8848 Altitude Theresia naisten takki

8848 Altitude Theresia naisten takki


Pris
169,00 + Veveranse kostnader
Inkl. mva. 24 %


Antall
stk



Farge
8848 Altitude Theresia naisten takki Reflect Pond
Reflect Pond


Størrelse
36
38
40
42
44



Vær snill og velg alle egenskapene.
Tilgjengelighet
Umiddelbart. Du kan kun bestille så mange varer av dette produktet som vi har på lageret.Produktet utgår vårt produktsortiment.

Detaljert tilgjengelighet


Anmeldelser
Genrell vurdering ()


Produkt beskrivelse

Tekninen, tyylikäs ja kevyt naisten takki, jossa lämmin Primaloft®-toppaus. Erittäin hengittävä, kosteutta siirtävä takki, joka pitää sinut kuivana myös liikkuessasi. Sivuilla olevat joustavat paneelit tekevät takista hyvin istuvan ja mukavan myös silloin, kun käytät takkia yksinään tai esimerkiksi kuoritakin alla.

Hihansuissa resori, josta joustava paneeli nousee ylös hihan sisäsivua pitkin ja jatkuu takin helmaan saakka. Kainaloiden saumat on muotoiltu siten, että ne eivät hankaa. Kiinteä huppu, jossa joustava kohta ja joustava kanttinauha. Myös takin helmassa on juostava nauha ja hihansuissa pehmeä lycraresori, joka pitää tuulen ja kylmän ulkopuolella. Edessä kaksi taskua. Laadukkaat YKK®-vetoketjut.

PrimaLoft® Silver Eco on untuvan tekninen vaihtoehto, joka lämmittää paakkuuntumatta, hengittää ja on vettähylkivä, jotta vaate toimisi myös kosteissa olosuhteissa. Lisäksi se on valmistettu 70 % kierrätysmateriaaleista. Vaate sisältää Bluesign®-hyväksyttyä materiaalia. Kyse on kansainvälisestä laatumerkinnästä vastuullisesti tuotetuille tuotteille ja tuotantoprosesseille. 8848 Altituden vaatteet eivät sisällä lainkaan fluorihiilivetyjä!

Materiaali: Materiaali: 100% polyamidia. Vuori: 100% polyamidia. Joustavat paneelit: 63% polyamidia, 26% polyesteriä, 11% elastaania. Toppaus: Primaloft® Silver Eco 60 g, 70% kierrätyskuituja.
Koot: 36-38-40-42-44
Pesuohje: 40°


Vekt
0,4 kg(Inkluderer vekten av eventuell salgsforpakning)


Garantiperiode
12 mnd


Produksjonsland
Kina


Kommentarer
Legg til komentar

Varemerke


Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu