Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Vaihdot ja palautukset

100 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Erätukku tarjoaa asiakkailleen ilmaisen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Palautuskoodi Postiin on 648498, ilmoita tämä postissa. 
Kirjoitathan palautuslomakkeelle tai lapulle, mitä haluat tuotteille tehtävän. Paketoi tuote vastaavaan pakettiin, jossa sen sait. Huom! Asiakas on aina vastuussa palautuslähetyksestä! Palautusoikeus on voimassa myös tuotteita myymälästämme ostettaessa tai noudettaessa. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Hyvitämme maksamanne tuotteiden hinnan kokonaisuudessaan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamanne tuotteet ovat saapuneet meille. Huom! Palauttaminen on aina ilmaista. Maksettuja toimituskuluja ei palauteta.

Huom! Asiakas on aina vastuussa palautuslähetyksestä! Lähetäthän tuotteet käyttämättöminä
vahingoittumattomissa alkuperäispakkauksissaan ja laput paikallaan. Älä missään olosuhteissa
teippaa tai kirjoita alkuperäispakkaukseen (esim. kenkälaatikko) lähettäessäsi tuotteita! 
Mikäli tuote on selvästi käytetty tai esimerkiksi eläimen karvassa, tuotteella ei ole palautusoikeutta. Palautuvan tuotteen täytyy olla täysin käyttämätön sekä jälleenmyyntikuntoinen.

Rahojen palautus

Palauttaessanne tuotteita myymäläämme, hyvitämme hinnan käteisellä tai pankkitilille. Mikäli palautatte tuotteita postitse tai Matkahuollolla, täytättehän tilauksen mukana toimitetun palautuslomakkeen. Teidän ei tarvitse kertoa palautuksenne syytä.

Palauttaminen on ilmaista Suomessa. Muualla Euroopasta asiakas maksaa palauttamisesta koituvat postituskulut.

Palautusoikeus ei koske yksilöllisiä tuotteita kuten mittatilausasuja, alusasuja ja kaiverrettuja tuotteita.


Palautus Postin pakettiautomaatin kautta - Hae Postin Helposti-koodi osoitteesta posti.fi/palautapaketti ja toimi ohjeiden mukaan. - Jätä paketti Smartpost-automaattiin.

Virhe tuotteessa

Jos tuotteessa on valmistusvirhe, täyttäkää paketin mukana saamanne palautuskaavake. Valitkaa kaavakkeesta, haluatteko uuden tuotteen rikkinäisen tilanne vai rahat takaisin. Missään tapauksessa virheellisestä tuotteesta ei koidu teille kuluja.

Voitte myös tuoda virheellisen tuotteen myymäläämme, mutta otattehan siinä tapauksessa ensin yhteyttä, jotta ehdimme ensin tilata ehjän vaihtotuotteen.Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu