Ilmainen toimitus yli 100euron tilauksiin!

Ilmainen 100päivän vaihto- ja palautusoikeus


Retkeily » Reput ja rinkat »

Savotta Asereppu Vonka


Hinta
90.23
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.


Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Vonka on suositun Torrakko aserepun pikkuveli, joka on kehitetty käyttäjien toiveita kuunnellen.

Vonka on edullinen ja pätevä työkalu, joka pitää sisällään kaiken tarpeellisen ilman turhia koristuksia.

Kiinteän sadesuojan ansiosta Vonka täyttää myös ampuma-aseen kuljetusta koskevat vaatimukset. Se toimii sekä metsällä, että matkalla sinne. Tukevaan ja pehmustettuun aselokeroon mahtuu isommallakin kiikarilla varustettu kivääri. Reppupussin kompressioremmeillä koko paketin saa kiristettyä tukevaksi jolloin aseen kanto maastossa on sekä mukavaa, että turvallista.

Vongan kapea muotoilu auttaa maastossa liikkumista. Ohuesti pehmustetut olkaviilekkeet tekevät ampumisesta reppu selässä helppoa. Virtaviivainen paketti on suunniteltu mahdollisimman käyttökelpoiseksi. Mitään ylimääräisiä ulkonevia ja takertuvia osia ei Vongasta löydy.

Repun lokerointi
Reppupussi (mitat 45 x 23 x 15 cm) suljetaan narukiristeisellä suuaukolla ja peitetään suojaläpällä, joka varmistetaan 40mm pistosolkihihnalla. Reppupussin saa kiristettyä tiukaksi sivujen kompressiohihnoja käyttämällä.

Vongan aselokero (mitat 85 x 24 x 9 cm) on reppupussin ja selän välissä. Se on ylhäältä avoin ja alhaalta piipulle kapeneva. Aseen saa kiristettyä tukevasti kannettavaksi repun kompressiohihnoja käyttämällä. Aselokeron suuaukolla on 15mm pistosoljella varustettu nauhakiristys. Aselokeron alapää on vahvistettu protanilla ja kärjessä on vedenpoistorengas.

Aselokeron ja repun välissä on koko repun mittainen avoin kanava mahdollisesti toiselle aseelle, tai muulle pitkälle tavaralle. Kiinnitystä varten kanavan yläpäässä on kaksi riviä 15mm nauhaa mollekujilla varustettuna. Metsästyksen lisäksi Vonka sopiikin hyvin myös kalastukseen, sillä asepussiin ja välikanavaan mahtuu melkoinen arsenaali kalastusvälineitä.

Välikanavaan voi työntää myös tyhjän asepussin alapään, jolloin vonkaa voi käyttää tavallisena reppuna ilman että se herättää taajamissa huomiota.

Välikanavassa on kiinteä sadesuoja, jolla saa peitettyä aselokerosta muuten paljaaksi jäävän aseen perän. Sadesuoja on hyvin hollilla ja sillä saa aseen perän nopeasti suojattua ja piilotettua. Sadesuoja suljetaan aseen ympärille vetoketjun ja pistosoljen avulla. Sadesuoja kiinnitettynä Vonka toimii siis laillisena aseenkantolaukkuna myös julkisilla paikoilla, sekä autossa. Enää ei tarvitse kuljettaa asetta erillisessä kassissa, josta sen sitten siirtää reppuun. Vongassa ase kulkee kotoa metsään, metsällä ja takaisin.

Muut kiinnityspisteet
Sivujen pistosoljilla varustettuihin kompressiohihnoihin saa kätevästi sidottua lisätavaraa, joka muuten ei repun sisälle mahtuisi. Esim. sadeviitat ja taukovaatteet kulkevat repun kyljissä ja ovat siitä helposti käytettävissä. Suuaukon läpän 40mm sulkuremmi kulkee repun edestä reppupussin alaosaan ja mahdollistaa varusteiden kiinnityksen myös repun etupuolelle.

Kanto
Kantolaitteen olkaviilekkeet on pehmustettu ohuesti ja ne eivät häiritse aseen perään painamista olkaa vasten. Vonkaa ei tarvitse riisua selästä ampumisen vuoksi. Sekä olkaviilekkeistä, että lantiovyöstä löytyy reilusti säätövaraa. Repun selkämys on tuettu sisäisellä eteenimuovilevyllä. Selkäpuolen pehmustetyynyt tekevät kantamisesta mukavaa, pehmustetyynyjen välissä on ilmakanava, joten reppu ei hiosta selkää.

Tekniset tiedot
Ulkomitat: korkeus 85 cm (asepussi piilossa 45cm), leveys 25 cm, syvyys 26 cm.
Selkäosan pituus: 42cm
Kokonaistilavuus: 25 l.
Paino: 1,15 kg.
Materiaalit: Polyesteri, polyesterinauhat ja muovisoljet.
Väri: vihreä

Tuotteella on kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Tämä on suomalainen Avainlipputuote ja sen kotimaisuusaste on yli 50 %. Osa työstä on tehty alihankintana Savotan omalla tehtaalla Virossa.


Paino
2.5 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Takuu
12 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös