Ilmainen toimitus yli 100euron tilauksiin!

Ilmainen 100päivän vaihto- ja palautusoikeus


Retkeily » Reput ja rinkat » Karttalaukut »

Savotta Karttalaukku 5 2-Laatu!


Tarjoushinta
24.72
USD $
+ toimituskulut
Tarjous on voimassa 29.09.2020 asti.
Normaalihinta 46.76 $
Sis. alv 0%

Määrä
kpl

Heti varastossa


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Savotta Karttalaukku 5 sisältää kaksi toisistaan erillistä identtistä karttataskua. Karttalaukku 5 soveltuukin erinomaisesti tilanteeseen, jossa tarvitaan samasta alueesta sekä suurempaa että tarkempaa karttakuvaa, sillä tässä mallissa ne voi pitää kätevästi vierekkäin. Laukun sisäpuolelta löytyvät pidikkeet kahdelle kynälle.

Laukun rakenne mahdollistaa laukun kääntämisen käyttötarkoituksen mukaan. Aktiivisessa käytössä ulkokuoreksi voidaan kääntää ikkunapuolet, normaalissa käytössä laukun suojakuoreksi käännetään vastaavasti kangaspinta. Laukun kantohihna on käytettävissä kummassakin tapauksessa.

Laukun läpinäkyvien karttaikkunoiden läpi on mahdollista käyttää myös kosketusnäytöllisiä sähkölaitteita. Laukun sisällä padit ja puhelimet ovat myös turvassa naarmuuntumiselta ja ulkopuoliselta lialta. Karttalaukun karttataskujen ikkunamateriaali on iskun- ja pakkasenkestävää erikoislevyä.

Takuu
12 kk

Kommentit
Timo O. kirjoitti 29.6.2020:
Parannettu versio minulla jo yli 20 vuotta olleesta laukusta. Näyttö olanut jo mennä huonoksi siitä. Vielä opitää näköjään lisätä tuki tuohon "saranan" kohtaan että kun pitää avattuna roikkumassa ei mene kasaan siitä. Sama kun edellisessä mallissa.
Lisää kommentti

Tuotemerkki