Ilmainen toimitus yli 100euron tilauksiin!

Ilmainen 100päivän vaihto- ja palautusoikeus


Metsästys » Riistakamerat »

SpyPoint Link-micro 4G 10MP Lähettävä riistakamera


Hinta
186.88
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 2 - 10 vrk.


Saatavuus
Arviolta 2 - 10 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on erittäin hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

SpyPoint riistakamerat on suunniteltu ja valmistettu vuosien kokemuksella erityisesti Kanadan karuihin olosuhteisiin. SpyPoint riistakamerat tunnetaankin maailmanlaajuisesti innovaatioista sekä premium laadusta, josta osoituksena tehdas myöntää kameroille 2 vuoden takuun. SpyPoint riistakamerat valmistaa riistakameroihin erikoistunut Kanadalainen perheyritys, GG Telecom. Laadukkaiden SpyPoint riistakameroiden maailmanvalloitus on jatkunut jo aina vuodesta 2004 alkaen ja niitä myydään jo 45 maassa ja yli 5000 liikkeessä.

SpyPoint Link-Micro 4G 10MP lähettävä riistakamera

SpyPoint Link-Micro on markkinoiden pienin lähettävä riistakamera! Tämä minikokoinen lähettävä riistakamera piiloutuu maastoon tai pihapiiriin erinomaisesti. Kuvien lähetys tapahtuu nopealla 4G vauhdilla jolloin tieto kohteesta on saatavilla ripeästi.

SpyPoint Link-Micro riistakamera lähettää kuvat SpyPoint Link APPsiin, joka on ladattavissa ilmaiseksi Android puhelimeen TÄSTÄ ja iOS puhelimeen TÄSTÄ. Kameran kaikki asetukset valitaan ja tallennetaan SpyPoint Link APPin avulla ja siitä löytyy suomenkieli. Lähetyt kuvat saapuvat omaan matkapuhelimeen ja näet kuvat omassa albumissa SpyPoint Link APPin avulla pilvestä.

SpyPoint Link APPsi on varustettu patentoidulla Buck Tracker havainnolla, jolloin se näyttää vain ne kuvat joissa näkyy sarvipäitä!

SpyPoint Link-Micro on helppo ottaa käyttöön, sillä kameran sisälle on tehdasasennettu Multiroam SIM kortti. Multiroam SIM valitsee aina parhaan alueella vallitsevan operaattorin kuuluvuuden. Tehtaalla kameran sisään esiasennettu SIM kortti mahdollistaa kameran aktivoimisen nopeasti ilman operaattoriasetusten syöttämisen tuskaa.

Kuukaudessa voit lähettää 100kpl kuvia ilmaiseksi tehtaan piikkiin. 100kpl ilmaisen kuvapaketin avulla voit hoitaa esim pienen kesämökin valvontakamera tarpeen ja ilman kuukausimaksua operaattorille! Mikäli 100kpl ilmainen kuvapaketti tulee käytetyksi ja haluat jatkaa kuvausta isommalla kuvapaketilla, voit valita isomman vuosikuvapaketin seuraavasti: 250kpl Basic (4€/kk), 1000kpl Standard (7€/kk), Rajaton Premium (10€/kk). Vuositilaus tai kuukausi kuvapaketti ostetaan SpyPoint Link APPsin avulla. Hinnasto ohessa kuvaliitteenä.

SpyPoint Link-Micro riistakameran mukana tulee myös 8GB Micro SD muistikortti. Mukana tuleva SD muistikortti mahdollistaa laitteen nopean käyttöönoton kun tarve vaatii.

SpyPoint Link-Micro riistakamera kuvaa päiväkuvat normaalisti värillisinä. Yökuvat laite kuvaa mustavalkoisina salaman avulla. Salaman valotuksen kantama jopa n 15m saakka!

Tuotteella 2 vuoden (24kk) takuu valmistus- tai materiaalivirheille. Tuote CE ja RoHS hyväksytty.

* 10MP kuvaresoluutio
* 4 LED tehokas Low Glow salama (kantama jopa n 15m saakka)
* Lähettää värilliset päiväkuvat ja mustavalkoiset yökuvat
* Kuvausaikaleima kuvan alalaidassa: päivä, kellonaika, lämpötila, kuun kierto
* Lämpötilanäyttö: Celsius (C) tai Fahrenheit (F)
* Monikuvaus: 1, 2 kuvaa
* 7 päivän viikkoajastus asetus
* PIR liiketunnistimen nopea laukaisuvaste: 0.5sek
* 4G (HSPA+) lähetysnopeus
* Tehdasasennettu Multiroam SIM kortti kameran sisällä
* Ilmainen Suomenkielinen SpyPoint Link APPsi Android ja iOS matkapuhelimeen
* Kuvien katselu ja asetusten vaihto sekä mahdollisen kuvapaketin hankinta SpyPoint Link APPsin avulla
* SD Muistikortti: Mukana 8GB Micro SD muistikortti
* Paristot: 8kpl 1.5V AA alkaliparistot (ei mukana)
* 12V virtaportti: ulkoisen 12V akun kytkentää varten esim talvikäyttö
* Käyttölämpötila: -20°C …. +50°C
* Kamerakierre kiinnitys kameran alapuolella
* Säänkestävä rakenne, IP54 luokitus (ei upotusta nesteeseen)
* Camo ulkokuoren väritys (kuvassa)
* Toimitussisältö: 1kpl kamera, 1kpl antenni, 1kpl puukiinnitysvyö, 1kpl 8GB Micro SD muistikortti, Suomenkielinen käyttöohje, tehdasasennettu SIM korttiTakuu
24 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Riistakameran valinta

Riistakameran valinta voi olla hämmentävää hommaa, varsinkin jos ei ole kameroihin aiemmin liiemmin perehtynyt. Tässä tekstissä jaan vinkkejä riistakameroiden käyttöön. Toivottavasti tästä on apua riistakameran valinnassa sekä käytössä!