Ilmainen toimitus yli 100euron tilauksiin!

Ilmainen 100päivän vaihto- ja palautusoikeus


Retkeily » Valaisimet » Otsalamput »

PETZL Swift RL LED otsavalo


Hinta
136.91
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
kpl

Väri
Musta
Musta
Oranssi
Oranssi
Sininen
SininenSaatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on erittäin hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

Ladattava, pienikokoinen ja kevyt Petzl PERFORMANCE-sarjan LED-otsavalaisin. Suosituskykyisin pienikokoinen Petzl. Automaattisesti säätyvä monikeilainen valo. Silmille miellyttävä ja tasainen valokeila. Suunniteltu aktiiviselle ja vaativalle käyttäjälle monipuoliseen käyttöön, mukaan lukien pyöräily ja juoksu.

Yksi painike jolla hoituvat kaikki toiminnot. REACTIVE LIGHTING -valaisuteknologia reagoi ympäristöön ja muuttaa valokentän muotoa sekä voimakkuutta ilman tarvetta koskea valaisimeen. Valaisin tarjoaa aina oikean määrän valoa oikeaan paikkaan, maksimoi tehokkaan toimimisen molemmat kädet vapaina ja älykkään energiankäytön ansiosta todellinen paloaika on hyvin pitkä. Ahkerassa käytössä säästää hankintahintansa nopeasti takaisin säästyneinä käyttökuluina.

Tekniset tiedot:
USB-B ladattava li-ion akku 2350 mAh. Latausaika tyhjästä täyteen 6 h.
Suorituskyky Standard Lighting normaalivalaistustilassa (=laskeva valonvoimakkuus): Maksimivalovirta 550 lumenia. Maksimi valonkantama 110 m. Maksimipaloaika 100 h.
Suosituskyky reaktiivisessa tilassa: Maksimivalovirta 900 lumenia. Maksimi valonkantama 150 m. Maksimipaloaika 10-50 h.

Akun varaustilan 5-portainen näyttö. Vesitiiviys IPX4 (roiskevesitiivis). Erinomaisen istuvuuden ja ergonomian tarjoava kaksiosainen otsapanta, joka on helppo säätää. Kokonaispaino 100 g. CE. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu: Valaisin 5 vuotta, akku 2 vuotta tai 300 latauskertaa. Toimitus ekologisessa pakkauksessa.

Takuu
60 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki