Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
Kengät‪» Sukkakengät‪»

Skinners Lasten sukkakengät

Skinners lasten sukkakengät

Skinners lasten sukkakengät
Skinners lasten sukkakengät
Skinners lasten sukkakengät
Skinners lasten sukkakengät
Skinners lasten sukkakengät
Skinners lasten sukkakengät
Skinners lasten sukkakengät
Skinners lasten sukkakengät
Skinners lasten sukkakengät
Skinners lasten sukkakengät
Skinners lasten sukkakengät
Skinners lasten sukkakengät
Skinners lasten sukkakengät
Skinners lasten sukkakengät

Hinta
39,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Väri
Skinners lasten sukkakengät Granite Grey
Granite Grey


Koko
26-27
28-29
30-32
33-35Valitse kaikki ominaisuudet.
Tuotteen kuvaus

Lasten sukkakengät kehittävät jalkojen lihaksia

Skinners lasten mustissa sukkakengissä yhdistyy kengän ja sukan parhaimmat ominaisuudet. Sukkakenkien kanssa jalat pysyvät suojattuna lialta sekä epämukavilta pinnoilta. Jalkojen lihakset vahvistuvat ja kehittyvät paljasjalkailussa jokaisella käyttökerralla kun maaperätuntuma aktivoi jalkapohjan hermopäitä. Varpaat pääsevät tarkoitukseensa, kun ne joutuvat tekemään töitä tasapainon ylläpitämiseksi. Paljasjalkailussa lihakset saavat tarvitsemaansa luonnonmukaista treeniä, joka vaikuttaa koko kehon hyvinvointiin.

Skinners Barefoot sukan malliset kengät hengittävät hyvin eivätkä hiosta lapsen jalkoja tai tunnu epämukavilta. Skinnersien valmistusmateriaalissa käytetty hopealanka tekee sukista antibakteeriset. Paljasjalkasukat kestävät hyvin kastumista ja vedessä kahlaamista, joten ne suojaavat jalkapohjia meren tai järven pohjassa olevilta teräviltä kiviltä sekä inhan tuntuiselta mudalta. Rannoilla ei enää tarvitse pelätä lapsen loukkaavan jalkansa johonkin terävään! Ota kuitenkin huomioon, että Skinnersit tulee kastumisen jälkeen kuivattaa aina huolellisesti.

Kenkämalliset tossut sopivat hyvin myös sisäkäyttöön vaikka jumppasaleihin. uimahalleissa kuminen pohja ehkäisee liukastumisilta. Skinnersien pohja on parasta ruotsalaista ftalaatitonta kaksikerroksista polymeeriä, joka on jopa 2 mm paksua kestäen käyttöä satoja kilometrejä (käyttöalustasta riippuen, tietenkin). Vaikka Skinnersien tarkoitus onkin suojata jalkaa, niissä ei kuitenkaan ole viilto- eikä pistosuojausta. Tästä syystä jalkoihin tulee katsoa huolellisesti esimerkiksi isojen lasinsirujen varalta! Sukkien pohja kestää vettä, eli vaikka lapsi kävelisikin kostealla maaperällä, jalka ei pääse kastumaan ja kylmettymään. Huomioi kuitenkin, että pääliosasta vesi solahtaa kyllä varmasti läpi. Viileällä kelillä Skinnersin voi pukea myös tavallisen ohuen sukan päälle, niin varpaat eivät pääse palelemaan.

Skinnersit valmistetaan Euroopassa käsityönä. Paljasjalkasukkien valmistukseen ei käytetä liimoja tai saumoja, joten ne voi huoletta pestä pesukoneessa. Skinnersit voi rullata pieneen pakettiin ja kuljettaa pakkauksen mukana tulevassa omassa kantopussukassa. Skinnersit painavat keskimäärin alle 100 g eli kulkevat mukana lähes missä vain. Skinners vie paljasjalkakenkäilyn ja jalan lihasten aktivoimisen uudelle tasolle mahdollistaen paljasjalkailun myös sisätiloissa, kaikissa urheilulajeissa, työpaikoilla sekä kotitöissä.

Skinners lasten sukkakenkien materiaalit:

45% polypropyleeni Siltex (Ag+)
22% viskoosi
22% puuvilla
11% lycra
Vaikka lapsille jätetään kenkiin usein kasvuvaraa, Skinnersien tulisi kuitenkin istua jalkaan melko napakasti niin, että ne tuntuvat kuitenkin mukavilta, aivan kuten sukat. Tokikaan sukkien kärki ei saa päästä puristamaan varpaiden päätä, joten hieman väljyyttä saa olla. Kunhan lapsi pystyy kulkemaan niiden kanssa helposti.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 200 x 50 mm.


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Takuu
12 kk


Valmistusmaa
Tšekki


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.1.2022
Sovitettaessa istuivat hyvin jalkaan nyös lisäsukqn kanssaEn olebpakkasilla nåitä kokeillut. Mutta luulisin näiden elvyttävän jalkapohjien verenkiertoa kesäisin niin ettei jalkapohjat kipeytyisi pidemmälläkään matkalla kaduilla.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Skinners Kids Pro Sports

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu