Ilmainen toimitus yli 100euron tilauksiin!

Ilmainen 100päivän vaihto- ja palautusoikeus


Retkeily » Reput ja rinkat » Selkäreput »

Eberlestock Switchblade (F5)


Hinta
157.91
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
kpl

Väri
Black
Black
Coyote
Coyote
Dry Earth
Dry Earth
Military Green
Military Green
Mountain
Mountain
Multicam +33.86 $
Multicam +27.30 $
Skye
SkyeSaatavuus
Arviolta 15 - 90 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Eberlestockin Switchblade on pienemmän mittaluokan metsästysreppu, jossa on matala profiili ja kokoisekseen tilavaksi sekä helposti järjesteltäväksi suunniteltu sisäosa. Päätaskun saa auki koko matkalta edestä ja sehän helpottaa kummasti paitsi pakkaamista, myös varusteiden välppäämistä ja muuta ronklaamista.

Päällitasku aukeaa niin ikään vetoketjulla ja sieltä löytyy kaksi lipastaskua ja muuta näppärää pikkuesineiden säilytystä varten. Molemmista sivuista löytyy joustavalla suulla varustetut pussimaiset taskut ja vetoketjulliset sivutaskut, jotka kokonasa puolesta sopivat pitkille, kapeahkoille tarvikkeille, kuten vaikkapa pienelle tripodille tai tarkkailukaukoputkelle.

Päätaskun sisällä on dokumenttitasku esimerkiksi iPadille, läppärlle tai muulle elektroniikalle. Eberlestockin mukaan sinne voisi mennä myös lyhytpiippuinen kivääri. Tiedä sitten. Lisäksi löytyy joustavat taskut pikkutavaroille. Ovat myös juomarakon kanssa yhteensopivia. Sisältä ja ulkoa löytyy 10mm MOLLE-verkkoa, johon sitten voi kiinnitellä kaikkea tarpeellista. Toimii samaan tapaan kuin perinteinen MOLLE-kiinnitys, mutta on 60% kevyempää.

Eikä tässä vielä kaikki! Selän ja päätaskun väliin on suunniteltu tasku, johon pääsee käsiksi molemmilta puolilta repun ollessa selässä. Sisäänmenoaukot pysyvät magneeteilla kiinni, eli tavarat pysyvät helposti saatavilla eikä klipsien tai vetoketjuiden kanssa tarvitse kikkailla. Ameriiiikan kaverit jemmailevat tänne pistoolia tai muuta käsiasetta, eli toimii koto-Suomessa esimerkiksi lopetusaseen kuljetukseen, mutta ehkä yleisemmin voisi ajatella puhelimen, retkievästen tai muun vastaavan tarpeiston piilottamista kätevästi käsien ulottuville.

Eberlestockin Switchbladen saa muokattua entistä monipuolisemmaksi ostamalla siihen erillisen Eberlestockin standardi-lantiovyön (HBSS).

Tilavuus: 28 litraa
Paino: 1644g
Mitat: 51 x 28 x 20cm

Sukupuoli
Miehet, naiset

Tilavuus
20-30 L

Paino
0.65 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)

Valmistusmaa
Vietnam

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki