Meksikonpata on mausteinen ateria, joka yhdistää meksikon maut suomalaisille tuttuun naudanlihaan. Maukas retkiruoka on palmuöljytön ja laktoositon. Aterian valmistuksessa ei ole käytetty soijaa. Täysipainoinen meksikonpata-aterian valmistus on yksinkertaista – lisää vain vesi. Kätevä pakkaus suojaa ruoan myös kastumiselta ja toimii ruoka-astiana, joten voit nauttia ateriasi ilman turhia valmistus- ja tiskauspuuhia.
Aineosat: Riisi (alkuperä: EU / muu kuin EU), kuivatut kasvikset 19 % (herne, paistettu sipuli (sipuli, kasvirasva (auringonkukka)), tomaatti, paprika, porkkana), kasvirasvajauhe (auringonkukkaöljy, glukoosisiirappi, aromi, modifioitu tärkkelys, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi)), ruskeat pavut, kuivattu naudanliha 4 %(naudanliha (alkuperä: EU/muu kuin EU), hapettumisenestoaine (rosmariiniuute)), härkäpapurouhe, sokeri, suola, mausteet (chili, valkosipuli, mustapippuri, cayenne, juustokumina, korianteri, kaffir lime), maissitärkkelys, herneproteiini, kaliumkloridi, aromi, väri (sokerikulööri), hapettumisenestoaineet (rosmariiniuute, α-tocoferoli), säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Saattaa sisältää jäämiä maapähkinöistä, pähkinöistä, maidosta, soijasta ja gluteenista.
Käyttöohje: Avaa pussi ja kaada kiehuvaa vettä pussin sisäpuolelle painetun asteikon kohtaan max 10 asti. Sekoita huolellisesti ja sulje pussi. Anna vetäytyä 15 minuuttia. Avaa pussi ja sekoita ennen nauttimista.