Ilmainen toimitus yli 100euron tilauksiin! (Ei koske asekaappeja)

Ilmainen 100päivän vaihto- ja palautusoikeus


Metsästys» Metsästystarvikkeet»

Dovrefjell Kyttäysteltta tuolilla

Dovrefjell kyttäysteltta tuolilla

Dovrefjell kyttäysteltta tuolilla
Dovrefjell kyttäysteltta tuolilla
Dovrefjell kyttäysteltta tuolilla

Hinta
139.90
EUR €
+ toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
Dovrefjell kyttäysteltta tuolilla on erinomainen kyttäyspyyntiin, luontokuvaukseen, passipaikalle peurajahtiin, viiman suojaksi pilkille tai supipassiin peltoaukealle!

Tämä lepolasse tuoli muuntautuu eturivin aitiopaikaksi sorsan iltalennolle muutamassa sekunnissa. Olet ilmavalvonnan näkösuojassa rauhassa istuksien ja odotellen omassa piilossa. Antaa suojaa myös enimpiin hyttysten hyökkäyksiin illan hämärtyessä.

Dovrefjell kyttäysteltan iso etuosa mahdollistaa kolmijalkojen käytön teltan sisällä. Kiväärille saat hyvän tuen ja istuen samalla tukevasti penkissä!

Camokuvioitu kyttäysteltta toimitetaan käytännöllisellä “repulla”. Teltassa on 5 vetoketjullista ikkunaa ja ovi mikä mahdollistaa valvonnan jokaiseen suuntaan.

Kun otat teltan “repusta”, se aukeaa itsestään muutamissa sekunneissa ensin tuoliksi. Sen jälkeen huppu päälle jolloin piilokoju on valmis tositoimiin. Käytön jälkeen se pakataan helposti uudelleen.

Dovrefjell kyttäysteltta on suunniteltu erityisesti valokuvaajille, metsästäjille ja kalastajille. Kyttäysteltta suojaa erinomaisesti tuulelta ja sateelta. Teltassa on täysin vedenpitävä ulkokangas. Ulkokankaan saumoissa ei ole teippejä.

Mitat: leveys 90cm, syvyys 120cm, korkeus 145 cm.
Paino n. 4,35kg

Paino
4.35 kg


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki