Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin!

Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Varusteet‪» Pannat‪»

Niteforce Live map dog GPS panta

Niteforce Live map dog GPS panta

Niteforce Live map dog GPS panta
Niteforce Live map dog GPS panta

Hinta
249.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Varastossa
Vantaahyllyssä1 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti1 kpl heti

Tuotteen kuvaus
NITEforce Live Map Koira GPS  -tutkapanta mahdollistaa oman koiran tai useampien omien koirien LIVE seurannan karttojen avulla helposti. Näet omat ja koiran liikkeet reaaliaikaisena jolloin tiedät missä ollaan ja minne mennään!

> Ei vuosittaista kartaston tai ohjelmiston lisenssimaksua
> Ilmainen suomenkielinen APP ohjelmisto karttatoiminnolla
> Maailmanlaajuinen kartasto
> Sama panta sopii pienelle, keskikoiselle ja suurelle koiralle
> Toimii edullisella 2G Laitenetti S liittymällä tai Pre-Paid

Parhaat keksinnöt syntyvät yleensä henkilökohtaiseen tarpeeseen. Ajatus siitä, miksi koira GPS paikantimet maksavat enemmän kuin keskiverto tietokone johti uuden sukupolven koira GPS:n kehittämiseen ja valmistukseen. Tehdyn työn tuloksista voivat nyt edullisesti nauttia metsästäjät ja kaikki koiraharrastajat uuden NITEforce Live Map Koira GPS:n ansiosta!

Metsästyksen aikana on tärkeätä, että koiran ohjaaja tietää tilanteen missä mennään. Muuten hukataan kallisarvoista aikaa ja tilanteita!
Karkaileva koira tarvitsee juoksuaikana vahdin kaulaan!

NITEforce Live Map Koira GPS mahdollistaa oman koiran tai useampien omien koirien seurannan karttojen avulla helposti. Näet omat ja koiran liikkeet reaaliaikaisena jolloin tiedät missä ollaan ja minne mennään!

HELPPOKÄYTTÖINEN
NITEforce Live Map Koira GPS hyödyntää uusinta GPS paikannus teknologiaa. GPS paikantimella varustettu panta asetetaan koiran kaulaan jolloin saat koiran paikkatiedon reaaliaikaisena (livetoiminto) oman matkapuhelimen näytölle. Matkapuhelimen näytöllä näkyvä kartta avautuu Live Map maastonavigaattoriohjelmiston avulla. Ohjelmisto ei varaa puhelimen muistia sillä kartta-aineistoa käytetään internetyhteyden kautta. Selain toimii nopeasti ja luotettavasti jolloin karttojen vieritys on jouhevaa käytön aikana. Koira GPS paikantimeen on avattava matkapuhelinliittymä (SIM kortti) ennen käytön aloittamista. Useampi henkilö voi seurata samaa koiraa samalla sovelluksella – kirjautumalla sovellukseen samoin tunnuksin!

LUOTETTAVA PAIKANNUS
Paikkatieto päivittyy tarpeen mukaan halutuin tiheyksin (10sek – 3h) netin avulla. Paikkatietonäyttö valittavissa jatkuva seuranta (live) tai paikkatieto pyydettäessä. Historia näkymä tallentaa kuljetun reitin. Live Map kartta-aineiston avulla paikannat helposti sijaintisi ja löydät haluamasi kohteet. Kartta-aineisto soveltuu monipuoliseen luonnossa liikkumiseen koiran kanssa tai ilman. GPS paikannuksen avulla toimiva Koira GPS ei tunne sanaa ‘maksimietäisyys’ kuten VHF pohjaiset laitteet, vaan sillä nähdään aina ja pitkälle missä vain nettiyhteys pelaa.

EDULLINEN KÄYTTÄÄ
Ilmaisen Live Map maastonavigaattori ohjelmiston käyttölisenssimaksu on 0 euroa! Koko Suomen ja maailman kattavat kartta-aineistot ovat täysin maksuttomia. Koira GPS panta tarvitsee paikannukseen nettiliittymällä varustetun SIM kortin esim Laitenetti S tai Pre-Paid liittymän.

Pre-Paid yhteensopivuus mahdollistaa edullisen kausittaisen käytön, jolloin et ole naimisissa kuukausimaksujen kanssa ja et maksa turhasta kun laitetta ei käytetä. Datan siirtomäärä on minimaalisen pieni!

Android älypuhelimeesi on ladattavissa alla olevasta linkistä ilmainen ja helppokäyttöinen maastonavigaattori APP ohjelmistosovellus pannan seurantaan ja hallintaan:

Lataa ilmainen Android APP maastonavigaattori ja hallintasovellus https://play.google.com/store/apps/details?id=sss.com.traccar808app.niteforce&hl=fi

Oma matkapuhelin ja APP sovellus toimivat navigointialustana, et tarvitse muita kalliita tai tilaa vieviä erillisiä laitteita!

ONE SIZE FITS FOR ALL
NITEforce Live Map Koira GPS panta soveltuu pienelle koiralle, suurelle koiralle ja kaikille siltä väliltä. Pantaa voi kantaa jopa 5kg koirat ja siitä ylöspäin. Oranssin heijastimella varustetun Reflex pannan voit lyhentää määrämittaan helposti saksilla.

TEKNISTÄ ETUMATKAA
NITEforce Live Map Koira GPS käyttää viimeisintä akkuteknologiaa joka antaa pitkän toiminta-ajan. Akun kesto on jopa n. 12h optimilämpötilassa 15sek paikkatiedon päivitysvälillä. Panta kytketään päälle ja pois magneettitoimisen virtakytkimen avulla jolloin vältetään ylimääräisiä nappeja (reikiä) pannan koteloinnissa. IP67 sääsuojattu rakenne on erittäin hyödyllinen silloin kun koira kulkee vesikko alueilla. Ulkoinen antenni aina automaattisesti koiran niskan puolella ylhäällä ja suojattuna rakenteessa.

* Edullinen ja helppo käyttää
* Ei vuosittaista kartaston tai ohjelmiston lisenssimaksua
* Ilmainen suomenkielinen Android APP ohjelmisto karttatoiminnolla
* Toimii edullisella 2G Laitenetti S liittymällä tai Pre-Paid
* Toimii myös ulkomailla paikallisella SIM kortilla
* Maailmanlaajuinen kartasto
* Sama panta sopii pienelle, keskikoiselle ja suurelle koiralle
* Kevyt: 189gr (kokonaispaino pannalla)
* Koko: 3,5cm x 3,5cm x 6cm
* Taipuisa ja helposti saksilla lyhennettävä Reflex panta
* Reflex panta varustettu heijastimella
* Kestävät metallilukitteet pannassa
* Historia view josta näkyy päivän tapahtumat
* Useampi käyttäjä voi seurata koiraa samasta sovelluksesta
* GPS paikannuksen tarkkuus: 5m
* Automaattinen standby tila kun laite liikkumatta 2min
* Paikkatieto soittamalla mikäli panta standby tilassa
* Automaattinen aktivointi kun panta heilahtaa liikkeelle
* Alhaisen akun hälytys: kyllä
* Akku: 1600mAh Li-ion
* Käyttölämpötilat: -10°C … +40°C
* Säänkestävyys: IP67
* Magneettikytkin: ON/OFF
* Status LED valo: kyllä
* Ylhäälle automaattisesti suuntautuva antenni suojarakenteessa
* Takuu valmistus ja materiaalivirheille 1 vuosi (12kk)

TOIMITUSSISÄLTÖ
  • NITEforce Koira GPS
  • Oranssi heijastimella varustettu taipuisa Reflex panta
  • Ruuvimeisseli SIM kortin asennusta varten
  • USB latausjohto
  • Aktivointi magneetti
  • Käyttöohje (Englanti / Suomi)

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Vantaa: myymälä


Paino
0.3 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
12 kk


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki
Niteforce
Niteforce
33 tuotetta

Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu