Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
Varusteet‪» Riistakamerat‪»

Niteforce 4G LIVE riistakamera | LIVE 360 Green

Niteforce 4G LIVE riistakamera | LIVE 360 Green


Black Week
269,10 + toimituskulut
Lisätietoa Alin hinta 30 vrk sisällä 299,00 €
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 299,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Tulossa lisää arviolta 13.12.2023
Vantaahyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl

Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Katso LIVE riistakameralla reaaliaikaista näkymää kohteesta!

NITEforce LIVE 360 Green riistakamera avaa reaaliaikaisen live näkymän kohteeseen! Voit milloin ja mistä tahansa ottaa yhteyden kameraasi ja katsoa sekä kuunnella livenä mitä siellä tapahtuu. Kameraa voi pyörittää etänä ja sitä voi kääntää, jos ja kun kohde liikkuu.

NITEforce LIVE 360 Green riistakameralla voit halutessasi tallentaa videonäkymää äänen kera ilmaiseen UCon etähallintasovellukseen. Sovellus APPsin avulla myös etäohjaat, käännät, zoomaat kameraa tai vaihdat sen asetuksia etänä!

NITEforce LIVE 360 Green riistakamera on todellinen valvontakeskus riistan tarkkailuun tai valvontakäyttöön, ja sitä voivat käyttää useat käyttäjät omilta matkapuhelimiltaan. Huomaamaton 4G yhteyttä tukeva riistakamera ympärivuotiseen ulko tai sisäkäyttöön, jolla voit harrastaa valvontaa huomiota herättämättä.

ILMAINEN UCON APP (ANDROID & iOS)

Kameraa etäohjataan ilmaisella sovelluksella (Suomi / Englanti). Sen kautta voi kameraa helposti kääntää tai pyörittää haluttuihin suuntiin sekä zoomailla. Kaikki asetukset hoituvat näppärästi samalla sovelluksella. Tallenteet tallentuvat sovellukseen, josta ne voi jakaa. Sovelluksen avulla samaa kameraa voi useampi henkilö tarkkailla yksillä käyttäjätunnuksilla.

4G LTE SIM

Kameran käyttö edellyttää 4G LTE yhteyttä tukevan SIM kortin ja liittymän hankintaa. Varmista että liittymän nopeus tukee live-videolähetystä. Kamerassa toimivat myös ns Pre-paid liittymät.

355° PANORAAMA & 90° KALLISTUS & ZOOM

Kun saat kohteesta kamerallasi viestin, voit avata live-yhteyden ja kääntää kameran näkymään haluttuun sivusuuntaan (panoraama) tai ylös/alas (kallistus). Leveä panoraama kääntö takaa ettei katveita jää sivuille sekä optimaalinen kallistus näyttää ylös ja täysin alas. Zoom (+/-) toiminnon avulla voit tarkentaa kohdetta lähemmäksi. Kameran käännettävyydestä on etua, jos halutaan tarkkailla isompaa peltoaluetta esim ovatko peurat mahdollisesti peltoaukean toisella laidalla.

2K VIDEO

Kamera tallentaa liikehavainnon huomatessaan automaattisesti 2K (HD 2668×1440) todellisia teräväpiirto videoita terävällä resoluutiolla. Kamera tallentaa napin painalluksella max 60 sekunnin mittaisia videoleikkeitä, jos niin halutaan.

INFRASALAMA & KIRKAS LED SALAMA

Kamerassa on valittavana 2 eri salamaa yökuvaukseen 2K resoluutiolla. Infrasalama tallentaa mustavalkoista kuvia tai videoita yöllä ja kirkas LED salama valottaa kuvat ja videot väreissä. Riistakuvaamisen ohella se sopii myös valvontakamerakäyttöön. Sen kautta voidaan seurata varkaita ja tallentaa heistä kuvaa. Kun varas halutaan säikyttää, on reaaliaikainen valomerkki kirkkaalla LED salamalla ja kaiuttimen kautta huutaminen tehokas yhdistelmä.

2 SUUNTAINEN ÄÄNI (AUDIO)

Kamerassa on sisäänrakennettu ääntä keräävä mikrofoni joka poimii kameran ympäristön äänet. Kuulet äänet oman matkapuhelimen kaiuttimien avulla live tilassa. Voit myös vapaasti asettaa kaksisuuntaisen äänen päälle jolloin voit kommunikoida kameran läheisyydessä olevien kanssa esim ei-toivotut varikset ja muut vastaavat voidaan säikyttää ruokinnalta pois.

0.5 Sek PIR LIIKETUNNISTUS

Kamera on varustettu 0.5 sek nopealla PIR liikkeentunistimella ja älykkäällä tekoälyalgoritmilla. Yhdessä ne parantavat ihmisten ja eläinten havaitsemiskykyä ja vähentää sateen, hyönteisten, oksien, heinien aiheuttamia vääriä hälytyksiä. Kun kamera laukeaa, se tallentaa automaattisesti micro SD muistikortille ja lähettää reaaliaikaisen hälytysilmoituksen matkapuhelimeesi videotallennuksesta.

8000mAh TEHOAKKU

Kamerassa on sisäinen 8000mAh akku, joka kestää pakkasta jopa -20°C asti. Kameran mukana toimitettava 4W aurinkopaneeli lataa kameran sisäistä akkua aurinkoiset kuukaudet (maaliskuu – lokakuun) välisenä aikana. Talvella kameran sisäistä akkua voi ladata NITEforce DC-Charger laturilla, joka yhdistetään ulkoiseen 12 voltin akkuun. Kamera on helppo kytkeä myös verkkovirtaan omalla matkapuhelimen laturilla (5V/2A). Kamerassa on virran sisääntulona tavallinen säältä suojattu USB-C portti. Kameran mukana toimitetaan USB-C kaapeli.

4W AURINKOPANEELI

Kamerasetin mukana toimitetaan 4W aurinkopaneeli. Aurinkopaneeli muuttaa ilmaisen aurinkoenergian käyttövoimaksi kameralle. Aurinkopaneeli yhdistyy kameran virtaporttiin USB-C kaapelin avulla. Sen antama ilmainen aurinkoenergia lataa kameran sisäistä 8000mAh akkua. Aurinkoisissa olosuhteissa pärjäät aurinkopaneelin avulla jopa 365 päivää. Voit joustavasti asentaa riistakameran ulos ilman huolia virtaongelmista.

IP66 SÄÄNKESTÄVYYS

Kamera on säänkestävyydeltään IP66. Kameran toimintalämpötilat jopa -20°C … +60°. Vesitiiviin ja vankan rungon ansiosta kamera kestää roiskeita, sadetta, kuumuutta ja kylmää. Talvella mahdollista kameran päälle kertyvää lumikuormaa voi ehkäistä lumisuojan avulla.

CAMO MAASTOKUOVIO

Kameran kuosi on camo maastokuvioitu joka auttaa sitä piiloutumaan maastoon paremmin. Maastokuvioitu ja infrasalamaa käyttävä kamera herättää vähemmän huomiota kohteessa.

OMINAISUUDET

 • 3 kuvaustilaa: kuva, video, kuva+video
 • 2K HD videoresoluutio (päivä ja yö)
 • Käännettävät katselukulmat: panoraama 355°, kallistus 90°
 • ZOOM tarkennus
 • 2 suuntainen puhe (audio)
 • 0.5 sek PIR liiketunnistus
 • Infrasalaman kantama: 18m
 • 2 eri valinnaista salamaa: mustavalkoinen yötila (infrasalama), värillinen yötila (kirkas LED salama)
 • Ilmainen UCon APP (Android ja iOS)
 • Tukee useiden käyttäjien jakamista samoilla tunnuksilla
 • Pilvitallennus ja micro SD kortille tallennus
 • Sisäänrakennettu 8000mAh ladattava akku (-20°C … +60°)
 • IP66 säänkestävyys
 • Salasanasuojaus
 • Takuu: 1 vuosi
Käyttöohje löytyy sähköisenä TÄSTÄ! (Suomeksi ohjeen loppuosassa)


MUKANA

LTE 4G riistakamera, kiinnitysvyö, kiinnitysteline ja ruuvit, 16GB micro SD muistikortti, 4W aurinkopaneeli ja kiinnike, USB-C kaapeli, käyttöohje, UCon APP sovellus (Android, apple)

Saatavuus
Arviolta 13.12.2023. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Paino
1,015 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
12 kk


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.11.2023
Yleisarvosana
Tähdet tulevat akusta ja lataus mahdollisuudesta avaamatta. Muutoin.. Tuli tallenteita, mitä ei saanut auki, aikoja (tunteja) jolloin ei yhteys avautunut (linkkiin n 300m) sekä liiketunnistus tunnistaa joko satunnaisesti tai huonosti. Palautettu.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Asennus | NITEforce LIVE 360 Green | 4G LIVE riistakamera

Blogi

Riistakameran valinta

Riistakameran valinta voi olla hämmentävää hommaa, varsinkin jos ei ole kameroihin aiemmin liiemmin perehtynyt. Tässä tekstissä jaan vinkkejä riistakameroiden käyttöön. Toivottavasti tästä on apua riistakameran valinnassa sekä käytössä!

Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu