Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
Vaatteet‪» Miesten vaatteet‪» Miesten paidat‪» Miesten kauluspaidat‪»

ORIGOPRO Villaflanellipaita

ORIGOPRO Villaflanellipaita

ORIGOPRO Villaflanellipaita
ORIGOPRO Villaflanellipaita
ORIGOPRO Villaflanellipaita
ORIGOPRO Villaflanellipaita

Hinta
99,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Väri
ORIGOPRO Villaflanellipaita Maa ruskea
Maa ruskea
ORIGOPRO Villaflanellipaita Sininen Tartaani
Sininen Tartaani
ORIGOPRO Villaflanellipaita Syksyn harmaa
Syksyn harmaa


Koko
XS (46)
S (48)
M (50)
L (52)
XL (54)
XXL (56)Valitse kaikki ominaisuudet.
Tuotteen kuvaus
Villainen flanellipaita on vaatekaapin klassikko jolla on rikas historia.  Uskotaan että ensimmäiset villaflanellipaidat tehtiin 1600-luvulla märkää ja tuulista lampaistaan tunnetun Walesin talvi-ilmastoa vastaan.  Osoitus tuotteen perinnöstä jälkipolville on että tähänkin päivään asti villaflanelli on tunnettu kestävyydestään ja pitkäikäisyydestään.

Walesista vaate levisi kaikkialle Eurooppaan, mikä osaltaan auttoi uusien villatehtaiden perustamisessa.  Sitten villaflanelli muutti valtameren yli Yhdysvaltoihin, josta sitä tuotettiin laajaltai teollisen vallankumouksen aikana. 

Rakentajat ja työntekijät ovat käyttäneet flanellipaitoja niiden pitkäikäisen laatunsa vuoksi, ja kangasta on käytetty pitämään sotilaat lämpiminä USA:n sisällissodan ja ensimmäisen maailmansodan aikana. Villaflanelli  on myös sopeutunut ajan myötä. Kankaasta tehtiin puvut 1950-luvulla ja myöhemmin monet muusikot käyttivät sitä 90-luvulla. Kerta toisensa jälkeen flanellipaidat ovat kulkeneet läpi länsimaisen kulttuurin, ja lukemattomat ihmiset kaikista taustoista ja sukupuolesta riippumatta ovat käyttäneet niitä

Saatavilla on kolme erilaista värivaihtoehtoa: harmaa mustalla ja ruskealla kuviolla; ruskea ruskealla, mustalla ja ruskealla kuviolla; ja sininen violetilla, vihreällä, mustalla ja ruskealla kuviolla. Jokaisella kuosilla on oma tunnelmansa, mutta kaikissa on yhteistä ainutlaatuiset kookosnapit.

Modernia käyttöä unohtamatta rintataskut sopivat luontevasti useimpiin puhelimiin. Paitaa voi pitää kuka tahansa  unisex-istuvuutensa ja silmää hivelevien linjojensa ansiosta.

Villan luonnollisten antibakteeristen ominaisuuksien vuoksi villaflanellipaidat ovat myös hajua tappavia.   Tämä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää useammin pesun välillä, mikä tekee niistä ympäristöystävällisempiä kuin muut mahdolliset puuvillavaihtoehdot.  Usein pelkkä tuuletus riittää.

Origopro:n villaflanellipaita on suunniteltu monipuolisuutta ja toimivuutta ajatellen.  Paitaa voidaan käyttää milloin tahansa – työssä vapaa-aikana ja ulkona.   Minkä tahansa sään läpi joudut kulkemaan, se pitää sinut lämpimänä ja saa sinut näyttämään hyvän näköiseltä.

65% kierrätettyä villaa 30% polyesteriä 5% muita kuituja


Uncle Andy oli eläessään paikallinen legenda Michiganissa USA:ssa. MIT:tä valmistunut lentokoneinsinööri joka työskenteli mm Orwille Wrightin kanssa, Mensan jäsen, maanviljelijä ja erakko joka joka käveli 18000 km Alaskan Anchoridgestä  Argentinan etäläkärkeen Tierra del Fuegoon.  Hänen yllään nähtiin usein villainen flanellipaita.

Tuotekuvissa esiintyy Andyn kaksoissikon Monyan “grandson” John Tuoriniemi.

Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat


Paino
0,7 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu