Ilmainen toimitus yli 100euron tilauksiin!

Ilmainen 100päivän vaihto- ja palautusoikeus


Retkeily» Reput ja rinkat» Anar Hunter vyötäröreppu»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Juha M. kirjoitti 4.10.2020:
Yleisarvosana
Vyötäröreppu istuu hyvin ja sen kanssa on kevyt kulkea kun selkä ja hartiat jäävät vapaaksi. Itselläni reppu on retkeilykäytössä, ei metsästyskäytössä, etuosan pikkutaskujen kaarella olevat vetoketjut ovat minun käyttöön hassut. Rajoitin vetoketjun avautumista hakaneulalla, jotta pikkutarvikkeet pysyvät paremmin taskuissa sisällä. Varsinaisen taskun vatoketjun merkkasin pienellä punaisella köydenpätkällä, koska aina ensimmäiseksi avasin päällimmäisen lipan missä verkkoreppu on.
Jyrki K. kirjoitti 23.9.2020:
Yleisarvosana
Todella hyvä vyötäröreppu ja sopivan leveä kiinnitys. Sinne mahtuu sopivasti Trangia, kaasut ja jopa pieni retki-muurikka. Panoslaukkuja en tarvinnut, joten poistin ne ja tilalle laitoin sivulaukut ea-laukulle ja muille pikku tavaroille. T. Jyrki
Pirjo K. kirjoitti 17.9.2020:
Yleisarvosana
Käyttötarkoitus alunperin oli koirien kiinnittäminen repun vyöhön. Se on toiminut hyvin ja repun tilavuus yllätti, tarviketta mahtuu mukaan.
Antti P. kirjoitti 15.9.2020:
Yleisarvosana
En ole vielä metsään asti päässyt tämän värkin kera. Laatu tuntuu hyvältä ja vetskarit kulkee sujuvasti. Vielä ei ton lisäpussin idea auennut, mutta haittaa en siinä näe.
Aune M. kirjoitti 5.9.2020:
Yleisarvosana
Tykkäsin todella paljon,
Heli S. kirjoitti 4.9.2020:
Yleisarvosana
Panosvyö on niin huonosti ommeltu ettei patruunat pysy vyöllä, ei edes -2-kaliiberiset panokset.
Sirpa K. kirjoitti 5.8.2020:
Yleisarvosana
Tarpeeksi iso vyölaukku. Tuet kyljissä ovat hyvät. Tarvittaessa muuttuu repuksi, joten isommatkin tavarat yllättäen kulkee mukana. Tykkään!
Anne F. kirjoitti 31.7.2020:
Yleisarvosana
Hyvä tuntu vyötäröllä ja selässä. Repun ulkopuoliset vetoketjulliset sivutaskut voisi olla pystyt, eikä kaarevat ja pikalukolla vetoketjun asemesta.
Tiina P. kirjoitti 18.7.2020:
Yleisarvosana
Hyvin tukeva vyötäröreppu, pitkä vyotäröhihna, riittää ainakin 135cm ympärykselle. Saisi olla hieman isompikin vielä. Yläosan vetoketju on vähän liiankin hyvin esillä ja alempi tavaraosan vetoketju taas vähän piilossa kaarrokkeen alla, käsi osuu aina ylimpään, eikä siihen, mihin piti. Kehityskelpoinen rakenne, muutamalla säädöllä tulisi hyvä 20l retkireppu. Ammuskotelot sai saksittua irti, kun ei niitä retkeilyssä tarvitse. Käyty muutama testikävely pakattuna ja on hyvä ja huomaamaton kantaa. Verkko yläosaa en ole vielä testannut.