Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeusHUOM! LOPPUUNMYYNTI ON RUUHKAUTTANUT ASIAKASPALVELUN SEKÄ VARASTON. PAHOITTelemme pitkittyneitä toimitusaikoja.
Varusteet‪» Haudutuspadat‪» FoodMaster Pro haudutuspata 3,5L‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 10 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.2.2024
Yleisarvosana
Hyvä laite. Käyttöohjeen puuttuminen harmitti.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.1.2024
Yleisarvosana
Tuote vaikuttaa hyvältä. Valmistin sillä hernekeiton. Miinusta vain se ettei pataa voi laittaa jääkaappiin eikä mikroon.
Soili T. vahvistettu ostaja, 1.1.2024
Yleisarvosana
Olen tehnyt nyt tällä uunijuureksia ja hernekeittoa. Voin suositella lämpimästi. Uunijuureksissa oli ällistyttävän paljon makua, ja hernekeiton herneet hautuivat hyvin kuudessa tunnissa alimmalla kypsytysasteella. Keraaminen pata on helppo pestä astianpesukoneessa.
Juha T. vahvistettu ostaja, 29.11.2023
Yleisarvosana
Tämä on kolmas vastaavan kokoinen ja mallinen haudutuspata meidän perheeseemme. Tässä tuotteessa on ajastin joka mahdollistaa ajoitusajan määrittämisen sekä toiminta-ajan pituuden määrittämisen. Pata on päivittäisessä käytössä aamupuuron valmistuksessa. Pataan ladataan illalla vesi, suola, desi mustikoita ja isot kaurahiutaleet. Ajastin suorittaa varhain aamuyöllä haudutuksen ja puuro on valmista. Muissa padoissa ei ole omaa ajastinta ja aloituksen hoitaa normaali pistorasiaan asennettu ajastinkello. Ensimmäisen pyöreän Cordon Bleu haudutuspadan, joka on vielä käyttökunnossa, hankimme Ähtärin elämessuilta, vuonna 1991. Toisen samanlaisen Kauhajoen ruokamessuilta 2002 jolla tehdään ainoastaan juhlapäivien ruoat kuten lammaspaistit. 5-vuotta sitten Citymarketin poistomyynnistä tuli ostettua 6,5 litran Electroluxin haudutuspata johon sopii yhtaikaa kaksi kokonaista broileria, ankka sekä 3,5 kg kokoinen kalkkuna. Haudutuspata on pitkäikäinen hankinta joka mahdollistaa kaikenlaisen ruoan valmistuksen. Energian kukutus on olematonta - kahden hengen aamupuuron valmistukseen kuluu energiaa 0,2 kwh.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.4.2021
Yleisarvosana
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu