Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
Varusteet‪» Riippumatot‪» Out-Zone Rain Hammock Riippumatto‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 7 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
markus m. vahvistettu ostaja, 9.6.2023
Yleisarvosana
Todella helppo kasata ja hyvä nukkua, menee pieneen tilaan, suosittelen
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.8.2022
Yleisarvosana
Mukavan tilava riippumatto, jonka toimitukseen sisältyivat kaikki tarvittava, puunhalaajat riittävän monella pituuden säätölenkillä, sadesuoja ja hyttysverkko kaarilla niin, että erillinen naru verkkoa ja sadesuojaa varten ei ole tarpeen. Makuuasennon saa kohtalaisen tasaiseksi varsikin, jos nukkuu kyljellään polvet koukussa. Kaaret eivät varsinaisesti levitä mattoa, mutta jonkin verran tekevät tilaa hartioille. 195 pitkä mahtuu hyvin nukkumaan. Toimii telttanakin, jos on pehmeä maa, johon uskaltaa vedenpitävän pohjan laskea pelkäämättä sen puhkeamista, tai käyttää makuualustaa pohjan alapuolella. Silloin olisi hyvä olla toinenkin sisäpuolella, sillä pohja on täysin tiivis ja voi olla hiostava ilman sopivaa alustaa. Jos käyttää telttana, olisi hyvä olla jonkilaiset puut kuitenkin, joihin saa pingotettua maton pituussuunnssa, tai niin tukeva maa, että mukana tulevat lyhyet kiilat riittävät vastustamaan kaarien levittävää voimaa ja pitämään maton muodossaan. Telttakäyttöä kiilojen varassa en ole kunnolla vielä testannut. Pohjamuovissa on kohtalainen "kenkäkaupan haju".
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.6.2022
Yleisarvosana
Jani R. vahvistettu ostaja, 2.6.2021
Yleisarvosana
Hyvin hoiti majoituksen lyhyellä vaelluksella, näppärän kokoiseen pakettiin menee. Sadesuoja on riittävä mutta tulen vaihtamaan sen tarppiin aikanaan, pysyy kuivana sitten pystytyksen aikana ja saa pienen suojatun läntin riipparin ympärille.
Nimimerkki Alli Honkasaari-Sironen 28.10.2021
OUT-ZONE RAIN HAMMOCK Riippumatto, ostos joka lisäsi öitäni ulkona hurjasti. Paras mitä mulla koskaan ollut.
Nimimerkki Almas 19.10.2021
Ihan paras mitä voi olla. Lapsenlapsi myös ihastu ja nukkui yksin yöt viikon lomallaan ulkona. Minun käytössä joka viikonloppu ja joka reissussa. Helppo laittaa puiden väliin riippumaan, näppärästi kulkee mukana. +10 pistettä.
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu