Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin!

Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Vaatteet‪» Naisten vaatteet‪» Naisten takit‪» Naisten toppatakit‪» Craghoppers Kirsten naisten toppatakki, vedenpitävä‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 7 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 28.7.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 28.4.2022
Yleisarvosana
Anne K. 18.4.2022
Yleisarvosana
Ihanan lämmin takki. Taskuja on riittävästi, ja erityisen kätevä on sisäpuolella oleva verkkotasku, johon saa helposti laitettua pipon ja hanskat säilöön. Ainut huono puoli on takin paino.
Anonyymi 6.3.2022
Yleisarvosana
Tykkään kovasti! Hyvä takki. Ja toimitus oli tosi nopea; perjantaina iltapäivällä tilasin, ja maanantaina takki oli jo minulla.
Anonyymi 10.2.2022
Yleisarvosana
Tykkään kovasti.Hyvä mitoitus ja käy kelillä kun kelillä näin talvella.Hyvin pitää kosteuden. Minun käyttööni koiran metsälenkeille täysi 10.
Anonyymi 28.1.2022
Yleisarvosana
Takki on lämmin ja mukava pitää päällä. Kokomitoitus on hyvä. Vedenkestävyyttä en ole päässyt vielä testaamaan. Takin huonona puolena voisi pitää sitä, että siinä ei ole ulkoapäin avattavaa rintataskua, eikä siinä ole ainuttakaan heijastavaa pintaa. Kuoritakkiin heijastimen lisääminen jälkeenpäin on todella hankalaa, kun ei siihen voi tehdä reikiä. Tämä pitäisi huomioida jo valmistusvaiheessa ja kiinnittää siihen heijastimet silloin.