Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin!

Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Vaatteet‪» Naisten vaatteet‪» Naisten housut‪» Naisten ulkoiluhousut‪» Anar Eco Light naisten CURVED ulkoiluhousut‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 7 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 25.10.2022
Yleisarvosana
Ihanat, laadukkaan tuntuiset housut. Housut ovat todella isoa mitoitusta. Olen kokoa 46 ja koko XL oli lopulta sopiva. Hyvä kun kerrankin on suhteellisen korkea vyötärö. Mukava nämä päällä kyykkiä sienimetsässä. Löysyyttä on reisissä ja pyllyn kohdalla, kun en omista naisellista alakroppaa. Mutta minusta se on pelkkää plussaa.
Anne P. 20.10.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 5.10.2022
Yleisarvosana
Hyvät housut. Harmittaa että hoikkajalkaisena otin curved-mallin, turhan väljä reisistä ja peffasta mutta jäipä hyvin liikkumavaraa ja maha mahtuu. Pituutta lahkeissa passelisti pitkäjalkaisellekin. Takataskut olisi tietysti hyvä olla olemassa.
Anonyymi 29.9.2022
Yleisarvosana
Koko normaali. Hyvät ulkoilu ja vaellus housut syyspäiviin
Anonyymi 14.9.2022
Yleisarvosana
Kuvausta vastaavat housut, erittäin mukavat jalassa. Näistä tuli heti lempparit.
Tuulia K. 2.9.2022
Yleisarvosana
Housut vaikuttaa kivan toiminnallisilta, taskut just järkevästi aseteltu ja tilavia. Itselle curved koko oli aika reilu, joten vaihtoon meni pienempään kokoon. Oli reisissä ja hanurissa tilaa aika reippahasti.
Marja-Leena A. 27.8.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 22.6.2022
Yleisarvosana
Nina O. 21.6.2022
Yleisarvosana
Kurvikkaana naisena koko oli vaikea valita ja otin 2XL, ettei jää vyötäröstä kinnaamaan. Olikin reilumpi, mutta onneksi on vyö. Housut ovat hieman isot, mutta pienempi olisi ehkä kinnannut, eikä syksyn keleihin olisi mahtunut lisävaatetta alle. Reippailu sateessakin onnistuu, ei mene vesi läpi. Kaatosateesta en sitten tiedä.
Anonyymi 15.6.2022
Yleisarvosana
Hyvä, käytännöllinen malli, lahkeisiin jää miellyttävästi väljyyttä paksumpipohkeisellekin. Itse olisin tarvinnut vyötärönauhaan kiristysmahdollisuutta. Kokona S vastaa enemmän tavanomaista M-kokoa. Kangas on napakkaa, housuja tulee varmasti käytettyä paljon.
Teija S. 22.5.2022
Yleisarvosana
Kevyet, reilun kokoiset ja mukavat liikkua.
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu