Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Affix


AFFIX-tuotteiden merkittävin ja sen muista selkeimmin erottava ominaisuus on innovatiivinen HookOn-mekanismi. 
HookOn-mekanismin avulla saat helposti yhdisteltyä ja lukittua AFFIX-laukkuusi, -rinkkaasi tai -reppuusi juuri tarvitsemasi määrän lisätilaa lisälaukkujen avulla ja näin sama tuote muovautuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Samalla vältyt useamman eri laukun kantamiselta matkustaessasi tai päivittäisessä arjessasi. 

HookOn-mekanismin loiva V-mallinen muotoilu mahdollistaa helpoimman mahdollisen tavan kiinnittää lisälaukkuja. Mekanismin rakenne on suunniteltu siten, että rasitus jakautuu mahdollisimman tasaisesti, eikä laukun tai repun kiinnityskohta kärsi. Lisälaukut lukitaan yksinkertaisilla lukituskoukuilla, jotka ovat osa lisälaukkua ja estävät lisälaukun irtoamisen. 

AFFIXin tarina on lähtenyt ajatuksesta ja tarpeesta luoda moneen käyttötarkoitukseen muotoutuva tuote, joka helpottaa jokapäiväistä elämää ja taipuu aktiivisen arjen moniin eri tilanteisiin. Helposti kiinnitettävien lisälaukkujen taustalla ensimmäisenä kantavana ajatuksena on ollut se, mihin pakata kuntosalikengät – puhtaan pyyhkeen ja vaatteiden kanssa samaan laukkuun vai kantaako mukana kahta erillistä laukkua. Tätä ajatusta kehitellessä käyttötarkoituksia lisälaukulle löytyi valtava määrä arjen eri tilanteista.


www.affixbags.com/

Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu