Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Erätukku muuttaa Vantaan Varistoon


Vantaa, Varisto, Myymälä by Jouni E., 4.5.2022

 
Erätukku muuttaa isompiin tiloihin Vantaan varistoon, kauppakeskus Freskoon! Uuteen toimitilaan tulee yli tuplaten isompi myymälä sekä verkkokaupan varasto, joten voidaan palvella Teitä jatkossa entistäkin kattavammalla valikoimalla. Myymälä on helposti saavutettavissa kehä 3: varressa. Uuden myymälän molemmin puolin löytyy hyvin parkkitilaa. Variston yritysalue tunnetaan vilkkaudestaan  -  moni tunnistaa paikan kauppakeksus Viisarista ja Freskosta. Uuden myymän osoite on Kalustetie 1, 01720 Vantaa.

Jututimme Erätukun yrittäjä Juhana Lampelaa muuton tiimoilta hänen ajatuksistaan muuton taustoista ja syistä. Keskustelimme myös uuden Erätukun matkasta, mistä on aloitettu ja miten tähän pisteeseen ollaan tultu. Mitä Erätukulle kuuluu ja mitä Erätukku haluaa olla tulevaisuudessa, tähän saamme Juhanalta vastauksen. 


Erätukun yrittäjä, Juhana Lampela tulevan myymälän edustalla.


– Tarkoituksena on rakentaa Erätukulle pitkäaikainen koti, jossa viihtyvät niin asiakkaat kuin henkilökunta. Vantaalle tulee tuplasti isommat tilat niin myymälälle kuin verkkokaupan varastolle, joten taas on tilaa kasvattaa valikoimaa. Uuteen myymälään saadaan esille koko valikoima, Juhana kertoo.

Erätukku on ollut Nurmijärvellä vuodesta 2018 lähtien. Näistä viimeiset kolme vuotta olemme olleet Nurmijärven Kirkonkylällä K-Supermarketin kanssa samassa rakennuksessa. Tilat palvelivat Nurmijärvellä hienosti siihen asti, kunnes tilat jäivät liian pieniksi. On ollut upea huomata, miten paikalliset ottivat Erätukun omakseen. Olemme vilpittömästi kiitollisia paikallisten tuesta menneinä vuosina. Erityiskiitos Nurmijärven Latu ja Polku ry. lle tiiviistä ja loistavasta yhteistyöstä.
 

Meidän porukka ihan muikeina tulevan myymälän edustalla.
 

– Uusi Erätukku aloitettiin nollista yhden miehen voimin. Vuosien varrelle on mahtunut muuttoja, onnistumisia ja roppakaupalla epäonnistumisia. Matkalle on tarvittu määrätietoista työtä, hyviä työkavereita, uskollisia asiakkaita sekä tietysti hyvää tuuria. Erätukku on kasvanut viime vuodet voimakkaasti. Kasvaneen valikoiman myötä meiltä loppui tila, joten tilanpuutteesta oli hyvää vauhtia tulossa meille kasvun este.

– Meille on tärkeää, että varasto ja myymälä mahtuu saman katon alle, joten päädyttiin katselemaan uusia toimitiloja. Meille tärkeitä kriteerejä uuden toimitilan valinnassa olivat mm. riittävän suuret tilat, hyvät kulkuyhteydet sekä parkkipaikkojen määrä. Pitkän ja hartaan etsinnän jälkeen Vantaan varistosta löytyi lopulta meille hyvä paikka, jossa kriteerit täyttyivät. Uusi myymälämme sijaitsee kehä 3 varrella, lähellä vihdintietä sekä 3 tietä. Parkkipaikkoja on ympärillä yllin kyllin.Tuomakselta irtosi leveä hymy varaston hyllyttämisen tiimellyksessä.


– Pyrimme kasvattamaan kohtuuhintaisten tuotteiden valikoimaamme, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus kokea ulkoilun riemua kunnon varusteilla. Tavoitteenamme on myös olla alamme paras työpaikka. Uskon, että hyvä fiilis ja välittäminen välittyy asiakkaille ja kaikkeen tekemiseen! , Juhana kannustaa.Kuva Uuden myymälän ympäristöstä Kauppakeskus Freskon edestä.
 

Muutto Nurmijärveltä Vantaan Varistoon on luonnollisesti meille innostava ja iso askel eteenpäin yrityksenä. Erätukku kasvaa kovaa kyytiä eteenpäin ja sitä mukaan kasvutarpeet kasvavat kokonaisvaltaisesti. Uudet tilat antavat meille paremmat edellytykset vastata verkkokaupan kasvaneeseen kysyntään. Myymälästä tulee suurempi ja sinne mahtuu nyt koko laajentunut valikoimamme. Mainitsemisen arvoista on myös se, että uuteen myymälään tulee kattava koko Eumerin kalastusvalikoima. Näin haluamme palvella jatkossa paremmin myös kalastusharrastajia! 

Vantaan myymälän osoite:
Kalustetie 1, 01720 Vantaa

Aukioloajat:
Ma-Pe   klo 10-20
La           klo 10-18
Su          klo 10-16

Uuden myymälän avajaiset on torstaina 12.5.2022

Nyt on helppo tulla paikan päälle tutustumaan, sovittamaan ja hankkimaan tarpeelliset ulkoiluvaatteet ja -varusteet!
 
 

Variston myymälä karttanäkymästä.


HUOM!
Variston myymälän avajaiset on torstaina 12.5.2022. Ohjelmaa on koko avajaisviikonlopun aina sunnuntaihin asti - seuraamalla sosiaalisen median kanaviamme pysty parhaiten ajantasalla!

Facebook
Instagram

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Erätukku – Konkurssista kannattavaksi ja pidetyksi verkkokaupaksi

Viimevuosina Erätukku on onnistunut kasvattamaan verkkokaupastaan pidetyn ja luotettavan paikan ostaa tavalliselle suomalaiselle tärkeitä retkeily ja metsästys -varusteita.
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu