Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
Varusteet‪» Loukut‪»

Trapper Minkkiloukku

Trapper Minkkiloukku

Trapper Minkkiloukku

Kampanjahinta
26,91 + toimituskulut
Normaalihinta 29,90 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Tulossa lisää arviolta 25.2.2024
Vantaahyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl

Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Pienpedot kuten villiminkki, näätä ja kärppä verottavat tehokkaasti vesistöalueiden vesilintukantoja. Lintuvesialueilla tapahtuvalla pienpetopyynnillä saavutetaan hyviä tuloksia mikä näkyy välittömästi alueiden poikastuotossa. Vesilinnuista etenkin sorsien, kurkien ja joutsenten pesinnän tulokset ovat huomattavasti parantuneet pienpetopyynnin ansiosta.

Aikuisiin ja lisääntymiskykyisiin kohdistuva pienpetopyynti aloitetaan yleensä jo maaliskuussa, jolloin ne valmistautuvat lisääntymiskauden alkuun. Villiminkkiä saa pyytää koko metsästysvuoden, mutta naarasta, jolla on pentue ei saa tappaa 01.05. – 31.07. välisenä aikana. Keväällä loukku kannattaa virittää vesistöjen sulapaikoille ja sulana kautena vesistöjen (järvi, lampi, jokivarsi, laskuojat) rantapenkereille. Myös kesämökin laiturin tai venevajan alla kannattaa aina pitää loukkua vireessä. Syötiksi kelpaavat kalan perkeet. Elävänä pyytävä loukku tulee tarkastaa päivittäin.

Trapper pienpetoloukku (minkki, näätä, kärppä) on valmistettu tukevasta galvanoidusta verkosta joka antaa loukulle pitkän keston esim. korroosiota vastaan. Verkon langan paksuus (Ø) on 2mm ja verkon silmän koko on 1” x 1”. Paksu lanka ja verkon pieni silmäkoko takaavat ettei saaliiksi jäänyt pienpeto pääse karkuun puremalla loukkua hajalle tai puskemalla verkon silmästä läpi.

Trapper minkkiloukun ovi on tukevaa galvanoitua peltiä joka sulkeutuu nopeasti kiinni jousivirityksen ansiosta ja lukittuu sulkeuduttuaan. Peltinen tukeva ovi estää pienpedon karkuun pääsemisen koska ovi ei taivu kuten joskus saattaa tapahtua verkosta valmistetuille oville. Loukun ovipäässä on sivuverkkoa tukevoittava 4mm galvanoitu lankavahvike.

Trapper minkkiloukku kannattaa aina naamioida hyvin kun sen jättää pyytämään. Sen voi helposti peitellä esim heinillä ja näin luoda luolan sekä onkalon tuntua, jolloin utelias pienpeto menee syöttihajun johdattamana loukkuun. Syötti kannattaa aina sijoittaa astinlaudan taakse jolloin siihen ei pääse kajoamaan ulkopuolelta ja eläin astuu astinlaudalle tavoitellessaan syöttiä. Tarkastuskäynnillä vältä jättämästä omaa hajua loukkuun. Katso etäältä että syötti on paikallaan ja että loukku on virittyneessä tilassa (oviluukku auki). Vaihda tarvittaessa vanhentunut (pilaantunut) syötti.

Trapper minkkiloukun voi myös helposti itse Camo-naamioida tummanvihreän ja mustan mattaspraymaalin avulla jolloin se naamioituu maastoon vieläkin paremmin. Talvipyyntiin varatun loukun voi spraymaalata mattavalkoisella. Peltiseen oveen kannattaa esim maalitussilla kirjoittaa oma nimi ”lainaajien” varalta.

Katso RIISTA lehden 4/2017 artikkeli ”loukun tuunausta” TÄSTÄ

Trapper minkkiloukku on tarpeeksi tilava (61 x 18 x 20cm) ja sinne pienpedot uskaltautuvat ahdasta loukkua paremmin. Trapper minkkiloukku on myös oiva lahjaidea nuorelle metsästäjälle, eräpalkinnoksi tai mökille viemisiksi.

* Pienpetoloukku villiminkin, näädän, kärpän ja villikaninpyyntiin
* Mitat: 61cm x18cm x 20cm (pit. x lev. x kork.)
* Toimitetaan kompaktisti kokoontaitettuna, katso kuva
* Paino: 1.6kg
* Verkko: 1” x 1” x 2mm, kylmäsinkitty
* Tukeva oviluukku joka sulkeutuu jousivirityksellä
* Automaattisesti lukittuva oviluukku
* Kantokahva jonka alla turvapelti

Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.6.2021
loukku on ihan kätevän kokoinen, kunhan sen saa ensin kasattua. olen etsinyt yleisloukkua, mutta otin seuraavaan tarpeeseen kun tärkeimpään tarpeeseen ei ole löytynyt.
Olli S. vahvistettu ostaja, 22.1.2019
Yleisarvosana
OK, loukku.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Trapper-minkkiloukun kasausohje
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu