Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
Varusteet‪» Sukset ja siteet‪» Liukulumikengät‪»

Anar Hiking liukulumikengät + siteet

Anar Hiking liukulumikengät + siteet

Anar Hiking liukulumikengät + siteet
Anar Hiking liukulumikengät + siteet
Anar Hiking liukulumikengät + siteet
Anar Hiking liukulumikengät + siteet

Kampanjahinta
273,60 + toimituskulut
Normaalihinta 288,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
pakkaus(ta)Anar Hiking Liukulumikengät, 1 pari

Koko
120cm
Toimitusaika arviolta 4 - 15 vrk.
145cm
Toimitusaika arviolta 4 - 15 vrk.
160cm
Toimitusaika arviolta 4 - 15 vrk.
Anar Hiking Universal liukulumikenkien siteet

Toimitusaika arviolta 4 - 15 vrk.
Vantaahyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Valitse kaikki ominaisuudet. (Anar Hiking Liukulumikengät)
Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Anar Hiking liukulumikengät

Anar liukulumikengässä yhdistyvät perinteisen metsäsuksen ja lumikengän parhaat ominaisuudet. Lyhyet ja leveät sukset kiinteällä nousukarvalla ja tukevilla siteillä yhdistävät metsäsuksen hiihdettävyyden lumikenkien ketteryyteen. Liukulumikengät sopivat niin aavoille tuntureille kuin tiheämpäänkin metsikköön ja pohjassa oleva karva mahdollistaa helpon kulkemisen mäkisessäkin maastossa.

Suksessa on twin tip -tyylinen rakenne: suksen kanta kaartuu ylöspäin, jotta suksen kanta ei uppoa lumeen ja peruuttaminen sekä paikallaan tehtävät käännökset ovat helpompia. Kannasta kapeneva suksi on helppo hallita.

Universal -siteeseen sopii mikä tahansa kenkä, joten esimerkiksi lämpimiä talvi- tai vaelluskenkiä voi käyttää liukulumikengillä hiihtäessä.

 • Pitokarva laadukas Euroopassa valmistettu Mohair -sekoite
 • Pohjassa kaksi olasta (160cm vain 1kpl)
 • Takaa kapeneva suksi, jota on helppo hallita
 • Suksen kanta kaartuu ylöspäin
 • Erillisiä hiihtokenkiä ei tarvita
 • Toimitus pohjakarva asennettuina
 • Kiinnityskohdat porattu siteitä varten

120cm sukset

 • Painosuositus: 40kg – 80kg
 • Pituus: 120 cm
 • Leveys kärjestä: 14 cm
 • Leveys kannasta: 9 cm
 • Paino: 1,85 kg siteen kanssa


145cm sukset

 • Painosuositus: 75kg – 110kg
 • Pituus: 145 cm
 • Leveys: kärjestä 14 cm
 • Leveys kannasta: 9 cm
 • Paino: 1,95 kg siteen kanssa


160cm sukset

 • Painosuositus: +90kg
 • Pituus: 160 cm
 • Leveys kärjestä: 10 cm
 • Leveys kannasta: 9 cm
 • Paino: 2,05kg siteen kanssa
 • Olaksia pohjassa vain 1kpl

Anr Hiking universal liukulumikenkien siteet

Anar Hiking universal -side on helppokäyttöinen side, johon sopii lähes mikä tahansa kenkä. Esimerkiksi lämpimiä vaelluskenkiä voi käyttää siteiden kanssa eikä erillisiä hiihtokenkiä tarvita. Side on helppo säätää myös hanskat kädessä. Pakkauksessa kaksi sidettä, sekä kiinnitystarvikkeet.


Liitetiedostot
Käyttöohje Anar Hiking liukulumikengän siteet.pdf

Kommentit
Esa I. vahvistettu ostaja, 9.2.2024
Yleisarvosana
Hyvin toimivat sukset ja siteet. Siteet sopivat eri kokoisille kengille eikä säätämiseen tarvitse työkaluja. Siteet saa näppärästi "vivuttamalla" tarpeeksi kireälle. Painan 90 kg vaatteet päällä ja 145 cm pitkät sukset kantoivat riittävän hyvin. Vaikka suksi upposi välillä "pohjaan asti", oli sitä kevyt liu'uttaa lumessa - kevyempää kuin lumikenkien nostelu. Minut yllätti positiivisesti se, miten helposti pääsin pajukkoisten ojien yli. Meno näillä ei ole oikeaa hiihtämistä, mutta niissä maastoissa, joissa minä liikun, ei risukon, louhikoiden ja ojien vuoksi voisikaan hiihtää. Yhtenä päivänä oli aamulla nollassa ja sitten satoi pari tuntia vettä. Niissä keleissä suksen pohjaan jämähti toista tuumaa paksu lumikönttä, jota en saanut metsässä pois edes oksiin ja kantoihin hankaamalla. Kaverilla oli perinteiset metsäsukset joissa vähän voitelua eikä hänelle samaa riesaa ollut. Ensimmäisen päivän jälkeen meinasi siteistä yksi ruuvi hävitä. Onneksi se löytyi autosta. Tarkista ennen metsään menoa, että ruuvit on kunnolla kiristetty.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.3.2023
Yleisarvosana
Olen käynyt kerran puuterilumisessa vaihtelevassa maastossa testaamassa Liukulumikenkiä ja tykkäsin. Olin kokeillut aikaisemmin halpoja liukulumikenkiä ja ero oli huomattava anarien eduksi. Siteet oli helppokäyttöiset. Menen siis uudestaankin metsään liukuilemaan.
Jukka M. vahvistettu ostaja, 22.3.2023
Yleisarvosana
Tuote vastasi kuvausta. Siteet oli helppo kiinnittää. Kun lumi metsistä oli jo sulanut, jouduin kokeilemaan liukulumikenkiä järven jäällä, jossa oli vähän suojalunta. Luisto oli hyvin nahkea, ja sivuttaispito heikko. Nämä olisivat varmaan parhaimmikllaan paksussa, pehmeässä hangessa. Itse taidan kuitenkin jatkossa keskittyä tavalliseen lumikenkäilyyn ja hiihtoon metsä- ja tunturisuksilla.
Pauli H. vahvistettu ostaja, 21.3.2023
Yleisarvosana
Kävin testaamassa vaihtelevassa ympäristössä. Kuten arvata saattaakin, luisto ei ollut kovin hyvä karkealla jäällä järven selällä, mutta lumessa meni oikein hyvin. Metsässä nousu ylämäkeen onnistuu helposti ja mutkittelu puiden välissä on tällaisilla 145 cm pitkillä liukkareilla on helppoa.
Anu R. vahvistettu ostaja, 12.3.2023
Yleisarvosana
Muutaman viikon testanneena, huipputuote. On pitoa ja luistoa.Helpot laittaa jalkaan.vertailukohtaa ei ole eikä kokemusta pitemmälle päälle, siitä ujostelin 5 tähteä laittaa. Mutta mitään korjattavaa kalan en ole keksinyt!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.3.2023
Yleisarvosana
Huippuvehkeet metsälle ja retkeilyyn. Helpompi liikkua 160cm pitkillä, liike on kuin maastohiihdossa. Hyvä hankinta, laatu erinomainen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.3.2023
Yleisarvosana
Muutaman kerran kokeilun jälkeen ilahdutti niiden liukuvuus. Niillä voi hiihtää. Lunta on hyvä olla edes vähän hangen päällä, ettei liu'u sivuille. Oikein hyvä kokemus. 2 vuoden takuu tuo ns. turvaa, jos jotain ennakoimatonta tulee.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.3.2023
Yleisarvosana
Parin käyttökerran jälkeen totesin hyvin toimiviksi. Käytin hyvin vaihtelevissa maastoissa, tasaisella jäällä ja risukkoisissa rinteissä; pitoa oli riittävästi ja luistoakin. Siteet helppo säätää. Ainoa kehitysidea liittyy siteen kiinnitykseen sukseen. Kiinnitysreiät saisivat olla hieman lähempänä siteen reunaa, jolloin liiman ja ruuvien avulla varmistetaan pysyminen.
TImo L. vahvistettu ostaja, 1.2.2023
Yleisarvosana
Ketterät ja kantavat. Kantaa jopa 0,15 tonnista metsänkulkijaa. Hyvä valinta.
Jarno H. vahvistettu ostaja, 2.2.2022
Yleisarvosana
Pääsin kokeilemaan liukulumikenkiä ensimmäistä kertaa Valtteri "myrskyn" jälkimainingeissa sunnuntaina. Kerrankin etelässä oli suhteellisen runsaasti uutta pehmeää lunta. Pari viikkoa aiemmin hiihtelin Nurmeksessa kunnon kinoksessa armeijan suksilla, joiden pituus on 225cm. Nyt lunta vähemmän mutta tuntui, että liukulumikengät kantoivat paremmin. Tuntuu, että nämä ovat hyvät kompromissit erilaisiin lumikerroksiin. Toki todella syvässä lumessa lähes kolme metriset vaellussukset kantaisivat paremmin, mutta kyllä nämä ovat näppärät. Tarpominen tiheässä metsässä on helppoa ja suksen kärki nousee syvältä hangesta todella helposti pinnalle. Kantavalla hangella on varmaan ihan sama, minkälaiset sukset on jalassa. Nämä tulevat olemaan mukana joka reissulla. Ei huono ostos.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu