Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
Varusteet‪» Sukset ja siteet‪» Liukulumikengät‪» Anar Hiking liukulumikengät + siteet‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 10 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Esa I. vahvistettu ostaja, 9.2.2024
Yleisarvosana
Hyvin toimivat sukset ja siteet. Siteet sopivat eri kokoisille kengille eikä säätämiseen tarvitse työkaluja. Siteet saa näppärästi "vivuttamalla" tarpeeksi kireälle. Painan 90 kg vaatteet päällä ja 145 cm pitkät sukset kantoivat riittävän hyvin. Vaikka suksi upposi välillä "pohjaan asti", oli sitä kevyt liu'uttaa lumessa - kevyempää kuin lumikenkien nostelu. Minut yllätti positiivisesti se, miten helposti pääsin pajukkoisten ojien yli. Meno näillä ei ole oikeaa hiihtämistä, mutta niissä maastoissa, joissa minä liikun, ei risukon, louhikoiden ja ojien vuoksi voisikaan hiihtää. Yhtenä päivänä oli aamulla nollassa ja sitten satoi pari tuntia vettä. Niissä keleissä suksen pohjaan jämähti toista tuumaa paksu lumikönttä, jota en saanut metsässä pois edes oksiin ja kantoihin hankaamalla. Kaverilla oli perinteiset metsäsukset joissa vähän voitelua eikä hänelle samaa riesaa ollut. Ensimmäisen päivän jälkeen meinasi siteistä yksi ruuvi hävitä. Onneksi se löytyi autosta. Tarkista ennen metsään menoa, että ruuvit on kunnolla kiristetty.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.3.2023
Yleisarvosana
Olen käynyt kerran puuterilumisessa vaihtelevassa maastossa testaamassa Liukulumikenkiä ja tykkäsin. Olin kokeillut aikaisemmin halpoja liukulumikenkiä ja ero oli huomattava anarien eduksi. Siteet oli helppokäyttöiset. Menen siis uudestaankin metsään liukuilemaan.
Jukka M. vahvistettu ostaja, 22.3.2023
Yleisarvosana
Tuote vastasi kuvausta. Siteet oli helppo kiinnittää. Kun lumi metsistä oli jo sulanut, jouduin kokeilemaan liukulumikenkiä järven jäällä, jossa oli vähän suojalunta. Luisto oli hyvin nahkea, ja sivuttaispito heikko. Nämä olisivat varmaan parhaimmikllaan paksussa, pehmeässä hangessa. Itse taidan kuitenkin jatkossa keskittyä tavalliseen lumikenkäilyyn ja hiihtoon metsä- ja tunturisuksilla.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.3.2023
Yleisarvosana
Pauli H. vahvistettu ostaja, 21.3.2023
Yleisarvosana
Kävin testaamassa vaihtelevassa ympäristössä. Kuten arvata saattaakin, luisto ei ollut kovin hyvä karkealla jäällä järven selällä, mutta lumessa meni oikein hyvin. Metsässä nousu ylämäkeen onnistuu helposti ja mutkittelu puiden välissä on tällaisilla 145 cm pitkillä liukkareilla on helppoa.
Anu R. vahvistettu ostaja, 12.3.2023
Yleisarvosana
Muutaman viikon testanneena, huipputuote. On pitoa ja luistoa.Helpot laittaa jalkaan.vertailukohtaa ei ole eikä kokemusta pitemmälle päälle, siitä ujostelin 5 tähteä laittaa. Mutta mitään korjattavaa kalan en ole keksinyt!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.3.2023
Yleisarvosana
Huippuvehkeet metsälle ja retkeilyyn. Helpompi liikkua 160cm pitkillä, liike on kuin maastohiihdossa. Hyvä hankinta, laatu erinomainen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.3.2023
Yleisarvosana
Muutaman kerran kokeilun jälkeen ilahdutti niiden liukuvuus. Niillä voi hiihtää. Lunta on hyvä olla edes vähän hangen päällä, ettei liu'u sivuille. Oikein hyvä kokemus. 2 vuoden takuu tuo ns. turvaa, jos jotain ennakoimatonta tulee.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 10.3.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 9.3.2023
Yleisarvosana
Parin käyttökerran jälkeen totesin hyvin toimiviksi. Käytin hyvin vaihtelevissa maastoissa, tasaisella jäällä ja risukkoisissa rinteissä; pitoa oli riittävästi ja luistoakin. Siteet helppo säätää. Ainoa kehitysidea liittyy siteen kiinnitykseen sukseen. Kiinnitysreiät saisivat olla hieman lähempänä siteen reunaa, jolloin liiman ja ruuvien avulla varmistetaan pysyminen.
TImo L. vahvistettu ostaja, 1.2.2023
Yleisarvosana
Ketterät ja kantavat. Kantaa jopa 0,15 tonnista metsänkulkijaa. Hyvä valinta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.1.2023
Yleisarvosana
Juho K. vahvistettu ostaja, 15.12.2022
Yleisarvosana
Jarkko P. vahvistettu ostaja, 22.2.2022
Yleisarvosana
Jarno H. vahvistettu ostaja, 2.2.2022
Yleisarvosana
Pääsin kokeilemaan liukulumikenkiä ensimmäistä kertaa Valtteri "myrskyn" jälkimainingeissa sunnuntaina. Kerrankin etelässä oli suhteellisen runsaasti uutta pehmeää lunta. Pari viikkoa aiemmin hiihtelin Nurmeksessa kunnon kinoksessa armeijan suksilla, joiden pituus on 225cm. Nyt lunta vähemmän mutta tuntui, että liukulumikengät kantoivat paremmin. Tuntuu, että nämä ovat hyvät kompromissit erilaisiin lumikerroksiin. Toki todella syvässä lumessa lähes kolme metriset vaellussukset kantaisivat paremmin, mutta kyllä nämä ovat näppärät. Tarpominen tiheässä metsässä on helppoa ja suksen kärki nousee syvältä hangesta todella helposti pinnalle. Kantavalla hangella on varmaan ihan sama, minkälaiset sukset on jalassa. Nämä tulevat olemaan mukana joka reissulla. Ei huono ostos.
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu