Ilmainen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus
Varusteet‪» Riistakamerat‪»

Niteforce Riistakamera Mini 20MP HD, Inframusta salama

Niteforce Riistakamera Mini 20MP HD, Inframusta salama

Niteforce Riistakamera Mini 20MP HD, Inframusta salama
Niteforce Riistakamera Mini 20MP HD, Inframusta salama
Niteforce Riistakamera Mini 20MP HD, Inframusta salama

Hinta
79,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplToimitusaika arviolta 2 - 8 vrk.
Netistä toimitettavissa0 kpl

Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
HUIMAT 20MP JA HD 720P VIDEO!


NITEforce Mini 20MP HD on markkinoiden pienin ja kompaktein riistakamera! Tämän pienempää ei ole ennen nähty! Minikokoinen riistakamera soveltuu loistavasti riistakamerakäyttöön tai valvontaan. Nyt voit helposti valvoa haluttua kohdealuetta jatkuvasti!

Kuvauspaikoilla vierailevat riistaeläimet suhtautuvat luontevasti ja pelkäämättä pieneen, hajuttomaan, äänettömään ja huomaamattomasti toimivaan riistakameraan. Minikokoinen riistakamera soveltuu myös valvontatehtäviin ja saat luvattomista vieraista selvän todisteen esim. rakennustyömaat, kesämökit, metsäkoneiden ympäristö, venesatamat jne.

Minikoinen ja edullinen kuvia tai videoita SD muistikortille tallentava riistakamera voidaan asettaa maastoon piiloon kuvaamaan esim kallista lähettävää kameraa, mikäli halutaan vahingon sattuessa saada näyttöä siitä; “kuka kameran lainasi?”

MINIKOKO PIILOUTUU MAASTOON
NITEforce Mini riistakameran tekniikka on saatu pakattua pieneen tilaan ominaisuuksista tinkimättä. Minikokoinen kamera piiloutuu maastoon ja pihaympäristöön todella helposti ja tekee sen huomaamattomaksi. Ulkopuolisten on erittäin vaikea havaita sitä maastosta. Se on edullinen riistakamera jossa kaikki oleellinen on pienessä paketissa!

20MP KUVARESOLUUTIO JA HD VIDEOT
SD muistikortille tallentuvat kuvat 20MP kuvaresoluutiolla tai 10sek pituiset HD (720P) videot. Kuvatut päiväkuvat sekä päivävideot tallentuvat väreissä ja yökuvat sekä yövideot tallentuvat mustavalkoisina inframusta salaman ansiosta.

24LED INFRAMUSTA SALAMA
NITEforce Mini riistakamera on varustettu 24 inframusta salama LED:llä. Inframusta salama on huomaamaton joka on ehdoton ominaisuus mikäli kameraa käytetään valvontakäytössä! Salaman kantama optimiolosuhteissa jopa n 15m saakka.

PIR LIIKETUNNISTIN
NITEforce Mini on varustettu lämpöliikkeen havaitsevalla PIR liiketunnistimella. Kun kameran etupuolella on lämpöliikkuva kohde kuten eläin tai ihminen, liiketunnistin reagoi siihen nopeasti ottaen kuvan tai videon kohteesta. Liiketunnistin kantaa optimiolosuhteissa jopa n 15m saakka! PIR liiketunnistimen nukkumisviivettä voidaan säätää välillä 5sek – 600sek.

KÄYTTÖVALIKKO
NITEforce Mini riistakameran käyttövalikkoa voidaan käyttää helposti ymmärrettävien ikonien avulla. Laitteen mukana toimitetaan selkeä suomenkielinen ohjekirja.

LCD NÄYTTÖ
NITEforce Mini on varustettu ohjelmointiin tarkoitetulla LCD näytöllä. Näytön avulla laitteen eri asetusten ohjelmointi onnistuu helposti myös kohteessa.

SD MUISTIKORTTI
NITEforce Mini tukee tavallisia 2GB – 32GB SD muistikortteja. Isolle SD muistikortille mahtuu runsaasti kuvia ja videoita. Jokaiseen otettuun kuvaan tallentuu automaattisesti päivämäärä- ja kellonaikatiedot (aikaleima) niin tiedät milloin kyseinen kuvaus on tapahtunut.

NITEforce Mini kameran alapuolelta löytyy kierteet mikäli se halutaan kiinnittää seinäkiinnikkeen avulla esim talon tai rakennuksen seinään.

Tuotteen takuu 1 vuosi (12kk) valmistus ja materiaalivirheille. Toimitus sisältää suomenkielisen käyttöohjeen. Tuote on CE, FC ja RoHs hyväksytty.

* Markkinoiden pienin 20MP HD riistakamera
* 20MP kuvaresoluutio
* HD (720P) video
* LCD näyttö ohjelmointiin
* Kevyt: 155gr
* Maastoon naamioituva musta värisävy (kuvassa)
* Huomaamaton inframusta salama yökuvaukseen
* Kuvausviive liikkeestä n 1sek.
* Kuvat ja videot tallentuvat 2GB – 32GB SD muistikortille (ei mukana)
* Videon pituus: 10 sek
* Säädettävä PIR liiketunnistimen nukkumisviive otosten välillä: 5sek – 600sek (10min)
* Kuviin tallentuu kuvausaikaleima
* Paristot: 6kpl 1.5V AA alkaliparistot (ei mukana)
* Säänkestävä rakenne (IP66)
* Käyttölämpötilat: -15°C … +40°C
* Toimintailmankosteus: 5% – 90%
* Ulostuloportit: SD muistikortti
* Mukana: kiinnitysvyö, suomenkielinen käyttöohje

Saatavuus
Arviolta 2 - 8 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Paino
0,267 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
12 kk


Liitetiedostot
NITEforce MINI käyttöohje Eng ja Fin.pdf

Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.10.2023
Yleisarvosana
Helppo käyttää ja toimii
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.2.2022
semmoinen kun pitikin
Kaj B. vahvistettu ostaja, 20.11.2021
Yleisarvosana
Riistakamera oli aikaisemmin kiinnitettynä metsikömme puuhun. Se tallensi kesällä 951 kuvaa ja ilkivalta loppui alueella kokonaan. Psykologinen vaikutus lienee suurin tekijä. Jekkujen tekijät eivät tiedä lähettääkö laite kuvat jonkun tietokoneesen vai ei. Riskiä eivät halunneet ottaa !! Terveisin HPJ Kaitsu
Nimimerkki jj 12.11.2021
Ostin NITEforce Mini Trail Cameran. Miten saan kuvat koti peeceelle ??? EI ole mitään aukkoa usp-liitintä varten ;-(
Asiakaspalvelija Jouni E. 12.11.2021
Kameraan tulee hankkia SD muistikortti, mihin kamera tallentaa kuvat. Kun kuvat haluaa siirtää PC:lle syötä SD muistikortti tietokoneen SD muistikortinlukijaan tai mikäli SD muistikortinlukijaa ei ole, täytyy hankkia erillinen muistikortinlukija esim. paikallisesta elektroniikka liikkeestä. Toivottavasti tämä auttoi! :)
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Riistakameran valinta

Riistakameran valinta voi olla hämmentävää hommaa, varsinkin jos ei ole kameroihin aiemmin liiemmin perehtynyt. Tässä tekstissä jaan vinkkejä riistakameroiden käyttöön. Toivottavasti tästä on apua riistakameran valinnassa sekä käytössä!

Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu
Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu Etusivu